|

Achtergronden voor je (i)Device.

bits&bites
Iedere week  vind je  bij Bits &Bites de nieuwste games en handigste apps. Vandaag een handige app om mooie achtergronden op je device te zetten, Backdrops van Interfacelift.

Achtergronden voor je smartphone

logo-backdropsAchtergronden vind je overal. We gebruiken ze om je telefoon, computer of tablet op te vrolijken of ergens een persoonlijk tintje aan te geven. Als je een apparaat koopt staan daar vaak al achtergronden op, vaak van bekende fotografen of kunstenaars. Maar het is wel standaard want de meeste mensen hebben immers dezelfde achtergrond.

Juiste resolutie

Waar vind je achtergronden voor elk apparaat en iedere resolutie die er bestaat? Die vind je bij Interfacelift. Deze site heeft een collectie aan hele hoge resolutie achtergronden speciaal geschaald en geknipt in elk denkbaar formaat. Elke achtergrond wordt dus verkleind naar de juiste verhouding, zo is de gehele collectie al geschikt voor de nieuwe iPhone 5. Er worden regelmatig nieuwe achtergronden toegevoegd. Mocht je zelf een prachtige foto hebben en willen delen met de rest van de wereld kan je deze ook naar hun opsturen. Wie weet vinden we jou achtergrond straks wel in de collectie terug!

interfacelift-airmagazineInterfacelift in de App store

Er zijn ook wat apps verkrijgbaar van Interfacelift. Deze apps zijn te vinden in de App Store voor iPhone en iPad en hebben speciaal voor deze apparaten achtergronden. Het is hier heel gemakkelijk om een achtergrond direct op te slaan in je filmrol.

App van Interfacelift:
iPhone: Backdrops (€1,59)
iPad: Backdrops Retina Wallpaper (€2,39)
Alle achtergronden zijn via de site geheel gratis.
Site: http://www.interfacelift.com

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties? 
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on oktober 14 2012. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel