|

iTunes op afstand – Remote

airmagazine-gadget-astma-allergie

‘s Winters onder een snuggie op de bank je favoriete  muziek luisteren zonder  steeds door de kou te hoeven om naar je computer te lopen? Remote is dè app als je door je hele huis toegang wil hebben tot je iTunes. Met behulp van iPad, iPhone of iPod  kun je bij alle afspeellijsten op je computer.

Aanrader voor muziekliefhebbers
Remote is een app die zelf door Apple is ontwikkeld en is een aanrader voor elke muziekliefhebber die iTunes gebruikt. Je kan Remote zien als een luxe handige-app-voor-intunesafstandsbediening die je door heel het huis kan gebruiken om je iTunes bibliotheek te besturen. Remote koppelt zich dus aan je iTunes bibliotheek. Wat moet je daar voor doen? Gelukkig is het heel simpel. Als je je iPhone of iPad en je computer op hetzelfde WiFi netwerk hebt aangesloten ben je al bijna klaar. Je moet in iTunes even de ‘‘Thuisdeling’’ functie aanzetten (geavanceerd > thuisdeling) door met je Apple ID in te loggen.

Functies
Door de simpele interface die de Remote app bied is het heel gemakkelijk om je muziekbibliotheek door te bladeren met een enkele vingerbeweging. De app neemt de complete indeling over vanaf iTunes, dus ook je afspeellijsten en albums. Een leuke toevoeging is de mogelijkheid om vanaf de app de iTunes visuele effecten te starten. Zo krijg je bijvoorbeeld je albumcovers te zien als screensaver. Behalve voor muziek is de Remote app ook te gebruiken als afstandsbediening voor de Apple TV voor je gehele filmcollectie. Je kan dan films laten streamen naar je tv.

itunes-afstandsbediening-app

Universeel
De Remote app is op alle iOS apparaten te gebruiken. Er wordt heel mooi gebruik gemaakt van het grote scherm van de iPad en de hoge resolutie van de iPhone4(S). Het leuke is dat je door heel het huis heen met elke apparaat bij je muziekcollectie kan komen!

Categorie: Amusement
Taal: Nederlands
Prijs:
Gratis
Compatibiliteit:
iPhone, iPad en iPod Touch
Vereisten: een Apple ID en WiFi

Posted by on oktober 30 2011. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021