|

Apps: Facebook 2.0 en drops of Jupiter

bits&bitesDeze keer alles over de Facebook update en iets dat de favoriete app van André Kuipers moet zijn; Living Earth. Als je wil weten of je storm kunt verwachten in Moskou, Maastricht of op de Maan.

Populaire app: Living Earth

Deze app is puur al leuk om naar te staren. Een wereldbol draait op je scherm rond en geeft de juiste simulatie van de wereld weer. Dag, nacht, bewolkt of juist zonnig alles is te zien in deze app. Teven grote stormen die op dit moment over de aarde razen zijn op de voet te volgen en de weers-verwachting van de plek waar je je op dit moment bevind. In 2011 is deze app uitgeroepen tot beste diensten-app in Apple’s App Store. Een hele complete app die je dagelijks bekijkt voor de weersverwachting, maar ook te gebruiken als wekker (met muziek uit je iPod).

Living Earth HD is tijdelijke maar €0,79 en wordt normaal verkocht voor €1,59. Ook dan nog zeker het kopen waard.

Categorie: Diensten
Taal: Engels
Prijs: €1,59 (tijdelijk €0,79)

weerberichten-app

App update: Facebook 2.0

Hoera! De vlag mag uit. De langverwachte update van Facebook is gearriveerd. De oude app was vooral heel erg traag, maar dan ook echt heel erg traag. Pagina’s en foto’s laden duurde ongeveer net zo lang als het zetten van koffie (niet met Senseo). De nieuwe update maakt de app eindelijk snel. Een half jaar werk is in deze app gaan zitten en het resultaat mag er wezen. Ruim twee keer zo sneller als voor de update, dat merk je vooral als je de app opstart of door de nieuwsfeed bladert. Foto’s worden nu ook direct fullscreen getoond op het moment dat je er op drukt.

De makers hebben ook naar de gebruikers geluisterd en een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is het nu mogelijk om statussen te liken en een bericht te verwijderen  door simpel met je vinger te vegen. Een must-have update voor elke Facebook gebruiker.

Categorie: Sociaal netwerken
Taal: Nederlands
Prijs: Gratis, update naar versie 5.0

review-apps-2012-iphone


Beeld: AnnaWii, Delano van der Geest.
Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on september 2 2012. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021