|

De leukste apps voor Halloween

bits&bites|
Halloween is een feestdag die in Nederland steeds meer wordt gevierd. Op 31 oktober verkleden kinderen zich en bellen bij elk huis aan voor snoep. Tegenwoordig bestaan er natuurlijk voor elke feestdag wel een handvol apps om het nog leuker te maken. Hier een aantal leuke apps op een rijtje

halloween-appFingerface

Deze kindvriendelijke app herkent iedereen, je tekent een paar ogen en een neus op je vinger en er ontstaat een poppetje. Deze app laat de pen links liggen en doet het helemaal digitaal doormiddel van een foto. Je kan je vinger aankleden met allerlei grappige Halloween kostuums. Je kan kiezen uit een hele bibliotheek van gezichten, haarstijlen en heel veel accessoires. Mocht je je creatie willen delen dan kan je de foto plaatsen op Instagram met hashtag #fingerface. Deze foto’s worden dan automatisch getoond in de Instagallery.

Categorie: Foto en video
Taal: Engels
Prijs: €0,89
Kindvriendelijk

walking-dead-appZombieBooth

Ken je de app Fatbooth nog? Door een foto van je gezicht te maken kon je heel veel kilo’s aan jezelf toevoegen. De ZombieBooth app werkt volgens hetzelfde principe, alleen dan iets angstaanjagender! De app zoekt bepaalde punten van je gezicht op en voegt griezelige elementen toe zoals een bloederig gebit en kleurloze ogen. Door de 3D animatie lijkt het net of de persoon echt leeft. Kortom; een leuke manier om je vrienden te verassen met een nieuw uiterlijk.

Categorie: Amusement
Taal: Engels
Prijs: €0.89
Bevat schokkende beelden, niet geschikt voor kinderen.

halloween-apps-airmagazine Spirits

Deze game geeft je helemaal de sfeer van de herfst en donkere nachten. De prachtige illustraties en animaties maken dit spel een pareltje. Het lijkt zelfs een beetje alsof je in een film beland. Met Spirits is het je doel om je een weg te puzzelen naar het eindpunt door middel van wind, grond en tunnels. De puzzels zijn leuk en vervelen niet snel en werkt  goed op het touchscreen. Een tip is om met je koptelefoon te spelen om helemaal relaxed te genieten van deze game. De game heeft verschillende prijzen gewonnen.

Categorie: Games
Taal: Engels
Prijs: €2,69

halloween-spelBeeld: @nirvaniatico @tarnishedyouth,@hashem95

Posted by on oktober 28 2012. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021