|

Interview in de Flair

In de week van 16 januari kwam ie eindelijk uit:De Flair waar ik in sta! Een paginagroot interview over mij, astma, allergie en Airmagazine met foto’s, op bladzijde 3.

De voordelen van internet

Opeens had ik een facebookberichtje van een schrijfster die ik al jaren via internet “ken ” Een afspraak voor een interview voor in Flair. In een geprint blad en met foto’s er bij die speciaal voor de gelegenheid gemaakt worden. How cool! Met mijn gezondheid gaat het slecht, dus zo ‘n boost kon ik heel erg goed gebruiken!

Portret van mij en mijn parfumvrije make up producten van catrice, mac en Wet n wild


Powervrouwen met Flair

De rubriek “Zij heeft Flair” wordt altijd gevuld door leuke powervrouwen die iets speciaals opgezet hebben of doen. Ik ben gaan googlen en kwam zoveel bijzondere dames tegen, ik ben trots dat ik het rijtje aan mag vullen. Wendy Bosch interviewde me voor Flair en fotografe Marloes Bosch (geen familie) kwam bij me langs om foto’s te maken van mij en mijn airproof spulletjes. De foto’s zijn werkelijk prachtig geworden en ik vind dat het geheel wel de look en feel van Air heeft.

Mijn toys lekker stofvrij onder glazen stolpen en mijn medicatie.

Mocht je het interview willen lezen, als je op de foto klikt kun je hem vergroten.

airmagazine-fleur-stip

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf jedan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on januari 31 2013. Filed under Media, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Interview in de Flair”

  1. Ik heb h’m gelezen. Leuk!
    Fijn om ook via deze manier aandacht te krijgen voor astma en andere uitdagingen.

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021