|

Bewaar gemakkelijk je Facebook en Instagram updates

Lang leve internet, ideaal voor het delen van je hele sociale leven. Maar stel je voor dat het weg zou vallen? Of sterker nog, wat als de elektriciteit uitvalt? De gevolgen daarvan zie je in de tv-serie Revolution. Een van de gevolgen waar je niet meteen aan denkt zijn je foto’s. Die ben je dan ook meteen kwijt. Air vond twee makkelijke oplossingen voor je om je online herinneringen tastbaar te bewaken.

social-media-socialbook

HEMA Social Boek

Met HEMA Social Boek kun je een fotoboek laten printen met de foto’s van je Facebook en/of je Instagram-account. Zo gaan al je favoriete en meest gelikete foto’s niet verloren als je Facebook-account gehakt wordt. Ook kun je de commentaren van je vrienden die ze bij de foto’s hebben geplaatst erbij laten zetten.
http://socialboek.hema.nl/
mysocialbook

My Social Book

Het nadeel van het fotoboek van de HEMA is dat je alleen foto’s selecteert en daarvan een ‘standaard’ geprint digitaal boek maakt. Een completere oplossing is die van My Social Book. Hiermee kun je je hele Facebook-timeline laten printen in een fotoboek, dus ook alle likes en commentaren van je vrienden, mits je dit wilt natuurlijk! Wat dit ook een bijzondere oplossing maakt is dat de foto’s worden afgedrukt naar de hoeveelheid likes. De foto’s die het meest geliket zijn, worden dus het grootste afgebeeld.

Het album druk je af per tijdsperiode. Dus als je per jaar een album wilt, dan selecteer je eenvoudig van januari tot en met december. Je kunt een online voorbeeld laten genereren van je Facebook-album, voordat je het print. Sowieso leuk om een keer te proberen! Zie je welke foto het meest geliket is.

http://www.mysocialbook.com/

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze Armagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on mei 14 2014. Filed under Boeken, Media, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

 Sint 2020 Sint 2020
GezondheidGezondheid