|

Dakota Rose: Het mysterie ontrafeld

Dakota Rose is de internet-sensatie op zowel google als youtube. Opeens was ze er, de levende, immens populaire pop Dakota Rose.  Met bijna 1 miljoen viewers in een paar maanden tijd, is deze volgens velen levende Barbie look-a-like, niet meer van het netvlies af te branden.

airmagazine-reveals-identity-dakota-roseDakota Rose hype in Azië

Met haar grote ogen, lange blonde haar en frêle gestalte lijkt Dakota op een levend Manga meisje.Dat is waarschijnlijk ook waarom Koti Rose, Dakota Koti of Kotakoti zoals ze ook wordt genoemd, zo populair is. Ze is de vleesgeworden blanke droomvrouw die ieder Aziatisch meisje wil zijn, compleet met Lolita- achtige kleding. Heel internet praat over haar: Wie is ze, waar komt ze vandaan? Is ze wel echt? Ook ik was gefascineerd door dit meisje Dakota, dat beweegt als een stopmotion filmpje en  haar heeft als Candy Candy.

airmagazine-reveals-dakota-identityScenequeens Kiki en Dakota

Rond 2006, toen scenequeens hun hoogtepunt beleefden en Myspace de facebook van nu was, was ik gefascineerd door het kleurrijke uiterlijk van Audrey Kitching, Zui Suicide en Raquel Reed, Hannabeth en  Kiki Kannibal met haar piepjonge zusje….Dakota. De scenequeen scene is met het aantal Myspace bezoekers gekrompen en de queens zijn inmiddels opgegroeid en getransformeerd tot twintigers die, net als toen, bij het grote publiek onbekend zijn. Zo onbekend dat de gevestigde media van over de hele wereld  zich afvraagt wie die  prachtige Dakota Rose nou is.

Wie Dakota Rose is

Wat de Russische MTV, Aziatische televisie en  de Telegraaf niet  voor elkaar kregen, lukte ons wel, we zijn erachter wie Dakota Rose is!
De inmiddels twintig jarige Dakota is het zusje van scenequeen Kiki Kannibal. DakotaKoti heeft sinds haar SQ tijd wel een behoorlijke transformatie ondergaan. Haar kledingstijl, haarkleur en lichaamsgewicht zijn veranderd en ook de plastisch chirurg lijkt  zijn werk te hebben gedaan. Haar echte naam is Dakota Rose Ostrenga en woont in Florida.

airmagazine-dakota-roseDakota is geen Barbie

De media die over Dakota schrijft noemt haar een levensechte Barbie. Met haar porseleinen huid, grote ogen en Aziatische kledingstijl is ze eerder een soort grote Blythe of Pullip pop. Deze dure, verfijnde poppen die je  herkent aan het grote hoofd, dunne lijfje en fijne gelaatstrekken komen dicht in de buurt van Dakota.Tel er de grote strikken en lange krullende haren bij op en voilà.

airmagazine-ontdekt-dakota-rose

Volg Dakota
Wil je Dakota volgen? Ze heeft een eigen youtube channel en een eigen blog. Daarnaast zijn er talloze andere accounts te vinden,maar daar is  zoals bij de meeste accounts niet met zekerheid van vast te stellen of zijzelf achter de knoppen zit.

Dakota Rose: Hot or not?
Wat vind jij van Dakota Rose? Vind je haar bijzonder, zou je op haar willen lijken, ben je door haar gefascineerd? Of snap je de hele hype niet?Airmagazine stelde voor jou een slideshow samen met de meest bijzondere foto ‘s van Dakota Rose.

[nggallery id=17]

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on maart 9 2012. Filed under Media, Media/Infotainment, Uitgelicht. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

29 Comments for “Dakota Rose: Het mysterie ontrafeld”

 1. Een 18 jarige, homophobische racist die niet eens de waarheid kan zeggen over het gehad hebben van plastische chirurgie, het dragen van lenzen/nepwimpers en die geen enkele foto heeft waar haar gezichtsvorm hetzelfde is? Zeker een not… Met de hoeveelheid bewerking waar zij haar foto’s en filmpjes post, zou elke half-knappe dame er leuk uitzien.

 2. Ja, klopt. Van de beroemdheden die er zijn is toch ook nog niet eens de helft natuurlijk knap.
  En wat iemand vindt staat toch redelijk los van zijn beroep? Behalve bij Galliano dan geloof ik ;)

 3. deze hype is helemaal aan me voorbij gegaan! maar wow, wat is ze mooi ja! ik neem even een kijkje op haar blog

 4. Vreemd genoeg is deze hype ook aan mij voorbij gegaan!
  Vind het bizar, freaky, fascinerend en mooi tegelijk!

 5. Wanneer je haar (?) FB-pagina bekijkt ziet ze er meteen heel anders uit, niet meer het mooie poppetje (zoals hier boven)
  Ze is denk ik gewoon erg goed is met make-up (en wellicht dat plastische chirurg hier en daar best geholpen heeft) Beetje vreemd……

 6. maar los van de analyse. is het wel prachtig.

 7. En toch is het ontzettend knap dat iemand zo snel zoveel viewers heeft en dat niemand achter haar ware identiteit kon komen… maar AirMagazine wel!!!!

 8. grijns dank je Erica! mede mogelijk gemaakt door de netwerkjes van AirMagazine

 9. Haha julie hebben niks ontdekt dat was allemaal 5 jaar geleden bekend, slechte post.

 10. Ja Esther, wij hebben ook niet gezegd dat er niets over haar te vinden was. Dat maak je er zelf van.

 11. Ja, en niemand wist dit zeker? 1 Google klik en je staat meteen tussen de ‘Dakota Rose’ ‘Kotakoti’ en ‘Dakota Ostrenga’ dus dat is wel erg knap. Verder is het ook wel leuk om te vermelden dat Dakota d’r filmpjes en foto’s zo extreem nabewerkt en edit ( ze edit haar filmpjes frame voor frame ) dat er eigenlijk niks overblijft van haar hele ‘mooie’ imago. Ze is zo’n 2 weken terug op de Japanse TV geweest, en ze kon natuurlijk die bestanden niet in handen krijgen, zodra het filmpje op YT verscheen, is deze eraf gehaald en heeft Dakota zelf even haar ge-edite versie ervan gemaakt. ( YT’ers zagen dit na kleurverschillen ontdekt te hebben in het filmpje ). Er is geen klap waar van die hele meid. Dus besteed er alsjeblieft ook geen aandacht aan. Geef liever je tijd aan dames die WEL echt knap zijn, en niet doen alsof en zo’n attention whore zijn dat ze zelfs hun filmpjes na-editen. Get your facts straight.

 12. @Thirsa Ja, gek genoeg stond dat in alle media, dat ze een totaal raadsel was. Vonden wij ook wel meevallen ;)
  Dat er digitaal of irl enorm aan haar gesleuteld is is wel duidelijk. Maar dat ze hele felle voor- en tegenstanders heeft is toch het meest intrigerend.

 13. Is benieuwd wie Thirsa WEL echt knap vindt

 14. mick sorry maar thirsa heeft gelijk hoowr want zij is niet eens echt dus hoe kan je dat in gods naam knap vinden en met plastische chirurgie kan zelfs jij er zo uit zien. ik vind het misselijk makend als ik van die poppetjes zo zie. zo wil je toch niet leven. Ik ben ook niet helemaal blij met mijn lichaam maar dit is wel hetgeen waar ik mee geboren ben en als je dat mooi kan maken dan vind ik je een prachtig persoon. ik wordt soms echt misselijk van de rare wereld van tegenwoordig.

 15. dit slaat nergens op lol, ik volg haar al jaren, ze is 16 niet 20, en heeft nooit plastische chirurgie gehad . _ . ja ze is veranderd in uiterlijk en stijl maar dat is logisch rond deze leeftijd.

 16. 20?16? lol ze is 19 !
  dat weet ik door een japans interview en ik versta toevallig japans xD

  ze heeft btw geen fb!

  ik volg haar al jaren,en nee ze heeft geen plastische chirurgie gehad maar ze gebruikt photoshop
  dat is overduidelijk want in het japanse interviews zie je dat haar hoofd breder is en haar ogen wat kleiner maarja boeien ze is sowieso mooi. ze is nu model in japan en is in de japanse vogue gekomen ; D

  • ikheetookseagull

   HWaarom moet jij zonodig liegen? Je kunt geen japans wss want in japan denken ze dat ze 16 is. Ze is indd 20, maar die informatie heb je van die jelly fattyfatfat meisjes die haten.

 17. Ik vind der wel mooi eerlyk maar ik hou er niet van om als een
  Wandelende lolita door het leven te gaan maar ik bedoel je hele LEVEN
  En zowieso ben ik bly met myn lichaam het hoeft nit prese als die van
  Beyonce te zijn. En als zy dat wil mag ze zo blyven als jullie haar willen volgen
  Volg haar maar (het is nit om gemeen te doen hoor) ik hou wel van der
  Stijl want het is duidelyk dat ze van stijl wilde veranderen laat haar maar doen
  Wat ze nit laten kan! Als wij allemaal maar gellukig zijn
  (En ik neem aan dat ze wel gellukig is als model enz.)

 18. Jermey Croockie

  She is a very nice girl but when I saw her in real life than I thought might be different now than when I see her on the internet

 19. Ik vind dat ze gewoon mooi is en plastische cirugie is fake
  MAAR Photoshop is zoeizo erbij gevoegd bij haar eigen foto,s.

  En deze topic slaat helemaal nergens op want ze is nu
  een trend in Japan en ze verdient haar zakcentjes daar dus boeie ^^
  als je zoveel klachten hebt kijk eens eerst naarjezelf als je iemand beoordeeld.

 20. Anoniem, de topic gaat over het feit dat ze een hype is!

 21. Wow… Als Asian zijnende ken ik haar geen eens… Myah, hoe moet ik het zeggen… Het is niet echt ZO verbazingwekkend eerlijk gezegd… Tegenwoordig is het hele ‘materialistic & plastic’ gedoe best wel IN… Iemand zei laatst nog tegen mij, make-up gebruiken is zoiets als beleefd zijn…

 22. Uhm, op Dakota’s youtube kannaal staat nu een filmpje online, waarin ze haar paspoort laat zien, ze komt inderdaad uit de VS maar woont in Japan heb ik begrepen, volgens dat paspoort is haar leeftijd 16, bijna 17, en dus geen 20 zoals op deze site vermeld, wel vind ik het erg vreemd dat je op je 16de al alleen in Japan mag wonen, maarja

 23. Ook snap ik echt niet wat de Aziatische ondertiteling in haar filmpjes doet..

 24. Dit is bizar om te zien zeg. Ik ben een meisje van 21 met een kaalgeschoren hoofd en ik loop lachend zonder make-up of muts de deur uit, en deze Dakota Rose is eerst een uur met haar make up zoet en edit dan ook nog eens al haar filmpjes frame voor frame na om perfect over te komen. Ik denk dat ze erg onzeker is.

 25. Omg jullie hebben haar onbewerkte foto’s en filmpjes dus niet gezien?
  Haar face is dikker, haar huid donkerder.
  In de make up filmpje heeft ze make up op en zit ze niet aan haar oog.
  Anders wrijft ze de witte oogpotlood uit.
  E.d. Zelfs op sommige foto’s heeft ze haar borsten gephotoshopt.

  Zie:
  http://img805.imageshack.us/img805/3469/ufffff.jpg
  http://1.bp.blogspot.com/-l-U-m_PjTYM/T-bxGBIQh4I/AAAAAAAAAMw/q-074zGJK74/s1600/tumblr_m2wx4hzwzP1qb5dmg.png
  http://www.geekets.com/wp-content/uploads/2012/04/dakota-rose-fraude.jpg

  Vooral deze:
  http://2.bp.blogspot.com/-kqRjx17KqiQ/UAzXRzbsM0I/AAAAAAAAAC4/MoCTDOQyYmY/s1600/4.png

  De magische kracht van Photoshop!

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

 • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
 • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
 • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
 • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
 • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
 • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
 • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...