|

De Air Casette app

airmagazine-gadget-astma-allergie

Let’s go back to the 80’s! Een telefoon, met draad, in de huiskamer en een stereotoren of walkman om je tapes op te luisteren. Een wereld zonder smartphones kan je je nu niet meer voorstellen. iPods en andere MP3 spelers heersen al weer een lange tijd in de muziekwereld en iedereen heeft er wel één. Waar is de tijd gebleven dat we cassettebandjes met een potlood terugspoelden?

Terug in de tijd met AirCasette app
Met de AirCassette app ga je weer helemaal terug naar die tijd en speel je muziek af met een cassettebandje. De app is helemaal geïntegreerd met de iPod app op je iPhone en leest dus je gehele muziekbibliotheek uit. De geluidskwaliteit blijft gelukkig wel helemaal bij deze tijd, als je batterij bijna leeg is worden de stemmen in ieder geval niet zwaarder. Je kan via de app je eigen playlists aanmaken, net als dat je je eigen cassette zou samenstellen!

eighties-muziek-appKies Sony, Basf of Philips
De app zelf ziet er erg realistisch uit. Je hebt keuze uit een tal van cassette’s in verschillende kleuren en soorten vormgeving,van Soundy tot Base. Als je een liedje afspeelt is het net alsof je echt een cassette in je hand hebt. De titel en naam van de artiest staan op de cassette geschreven en er zit zelfs een functie in om terug te spoelen. Dit gebeurt met een leuke animatie.

Categorie: Muziek
Taal:
Engels
Prijs:
€1,59
Compatibiliteit: iPhone & iPod Touch
Werkt ook met AirPlay naar AppleTV

Posted by on november 27 2011. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “De Air Casette app”

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel