|

De naakte waarheid over Barbie, Valerie Lukyanova

Valerie Lukyanova is het Oekraïense antwoord op Dakota Rose en een nieuwe levende Barbie in de dop. Met haar lange haar, grote blauwe ogen, smalle neus en onrealistisch smalle figuurtje met enorme borsten lijkt ze in bijna niets op een gewone vrouw.

russische-barbie-valerieLukyanova, the real deal

De 21-jarige Oekraïense Valerie Lukyanova is volgens eigen zeggen de beroemdste (natuurlijke) vrouw op het Russisch sprekende gedeelte van het internet. Daar hebben haar enorm grote borsten in verhouding tot haar zeer dunne taille wel iets mee te maken.

levende-barbie-airmagazine“Mocht het zo zijn dat de duizenden foto’s van Valerie niet gefotoshopt zijn, dan moet ze wel plastische chirurgie hebben ondergaan.” Dit zegt Dr. Malcolm Roth, president van de American Society of Plastic Surgeons. “Plastische ingrepen moeten niet worden gebruikt om iemand te laten lijken op een favoriete celeb of in dit geval Barbie. “Roth zegt nog verder: ” Valeria is pas 21, een belangrijke fase in haar leven zowel fysiek als geestelijk, dat moet door de chirurg wel in acht worden genomen. Een chirurgische ingreep is nog steeds een operatie waar een risico aan zit.” Volgens meerdere geruchten op internet zou Valerie al ribben hebben laten verwijderen en een neuscorrectie hebben ondergaan.

ukranian-barbie-valerieBarbie, wie wil er niet op lijken

Feiten en statistieken
Met haar 2 keer zo lange nek en 2 keer zo kleine voeten als de gemiddelde vrouw(En niet te vergeten dubbel G BH maat) zou Barbie op haar handen en voeten moeten lopen.
Elke seconde worden er wereldwijd 2 Barbies verkocht
Een vrouw met de maten van Barbie zit onder een gezond BMI en behoort door te gaan als een iemand met anorexia. De kans dat er gemenstrueerd wordt is vrij klein.
Barbie ‘s  heupen zijn zo smal dat er nooit een kind gebaard kan worden
Over heel de wereld leven drie miljard vrouwen die niet op supermodellen lijken, slechts acht vrouwen zijn dat wel.
Twintig jaar geleden wogen topmodellen 8% minder dan de gemiddelde vrouw. Nu wegen ze maar liefst23% minder.
Een team van Britse onderzoekers bevonden dat veel meisjes tussen de 7 en 11 jaar Barbie dusdanig haatten,  dat ze de poppen zelfs molesteerden. De argumenten waren, Barbie is kinderlijk, niet modern en plastic.
Zeventig procent van de vrouwen voelen zich schuldig na drie minuten in een vrouwenblad gebladerd te hebben. Dat is net zo lang als dit artikel , excuses daarvoor.

-real-life-barbieLukyanova real or fake

Vrouwen als Valerie blijven fascinerend om naar te kijken en er een mening over te vormen, of ze nu wel of niet geshaped zijn of gefotoshopt. Het mysterie zit volgens Diane Levin, professor of education at Wheelock College in Boston, niet in haar verschijning maar eerder in de identificatie met een object of celeb door vrouwen in de hedendaagse samenleving.

Misschien kijken we toch liever natuurlijke schoonheid als Florence Colgate, i.p.v. het constant op zoek gaan naar te cleane en fake versie of een freak of nature zoals Valerie Lukyanova.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on april 29 2012. Filed under Media, Media/Infotainment, Uitgelicht. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “De naakte waarheid over Barbie, Valerie Lukyanova”

  1. ik ehh…vind haar nou niet gezond eruit zien. waar zijn haar ouders?

  2. Kan niet wachten tot ze porno doet!

  3. echt he johndoe ik ook niet

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid