|

Eieren versieren met de Egg Dyeing 101

airmagazine-gadget-astma-allergie
Pasen staat weer voor de deur! Dat betekent voor elke crea bea weer uren lang knutselen en schilderen op eieren. Om de paasdagen zo gezellig mogelijk te maken kan je met de Egg Dyeing 101 app van Martha Stewart honderd en één ideeën op doen om de leukste eitjes in elkaar te knutselen. De app werkt snel en is gemakkelijk te gebruiken.

leukste-paas-versiering-appDe leukste paas eieren maken
De Martha Stewart paas app is simpel. Je bladert als het ware door een hele bibliotheek met opgemaakte eieren. Op het moment dat je een leuk eitje tegenkomt dat je wilt maken, tik je op het plaatje en krijg je alle instructies te zien. De instructies  op de Egg Dyeing 101 app gaan stap voor stap en worden weergeven met foto’s en filmpjes. Alle benodigdheden worden overzichtelijk getoond en zijn zowel voor kinderen als volwassenen makkelijk te knippen en schilderen. Er zit werkelijk van alles tussen, van bloemenprints tot leuke figuurtjes. Je favorieten kan je opslaan in een apart tabblad binnen de app, zodat je deze makkelijk terug kan vinden.

paas-app-ipod-iphone

Categorie: Lifestyle
Taal: Engels
Prijs: €0,79
Compatibiliteit: iPhone, iPod Touch & iPad

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on maart 27 2012. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021