|

Een frisse blik door Everything is Connected

Probeer uit de sleur en je vaste manier van leven te komen met kleine oefeningetjes uit het ansichtkaarten boek met opdrachten “Everything is Connected “van Keri Smith.

Doe – boeken van Keri Smith

Misschien kende je het werk van Keri Smith al, de super originele boeken waarin je zelf deel uitmaakt van de inhoud. Eerdere werken van haar waren ‘This is not a book’, ‘Wreck this journal’ en ‘F nish th s b  k’. Binnenkort komt er weer iets nieuws van haar uit:Everything is connected .
Keri Smith-illustrations-book

Frisse blik op je eigen leven

Het boekje is sinds begin september in het Engels te koop. Het idee erachter is dat ons leven heel voorspelbaar wordt na een tijdje, alles is al vastgelegd. Je blijft heel makkelijk hangen in dezelfde gewoonten en daar wil Keri iets tegen doen, daarom maakte ze Everything is Connected.

Ansichtkaarten

Het boek bestaat uit vijftig ansichtkaarten die je kan versturen. De bedoeling is dat de ontvanger ook iets op de kaart zet en hem terug/ verder stuurt. De kaarten hebben op de voorkant een positieve boodschap of een aanwijzing aan wie je hem zou moeten sturen. Zo is het altijd een verrassing waar de kaart je brengt.

Het boek Everything is connected is momenteel alleen nog maar in het Engels te bestellen en kost  €11,99.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on oktober 16 2013. Filed under Boeken, Media, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel