|

Foursquare achtervolgt je

airmagazine-gadget-astma-allergie

Stel je zit in een super-de-luxe hip hotel en je wilt in een keer al je vrienden laten weten dat jij daar zit te vertoeven. Met Foursquare kan je inchecken op locaties, die je bijvoorbeeld deelt op Twitter en Facebook. Deze app is een combinatie van een sociaal netwerk en een spel. Door zoveel mogelijk in te checken om verschillende locaties verdien je punten, met genoeg check-ins kan je badges verdienen.

Inchecken
Als jij op een locatie bent moet je natuurlijk niet vergeten om even in te checken met Foursquare, in het begin vergeet je het nog wel eens. Door de ‘‘Radar’’ functie aan te zetten attendeert de app jouw wanneer je in de buurt bent van een coole locatie. De Radar geeft je ook een gil als een van je vrienden dicht in de buurt is, zo mis je helemaal niks!

Badges
Badges kan je verdienen door in te checken op een plaats of locatie. Er zijn ook badges gekoppeld aan evenementen, data en steden. Zo kan je de ‘‘swarm’’ badge behalen door op een locatie in te checken waar ook meer dan 50 andere mensen op hetzelfde moment zijn ingecheckt! Ik heb deze bij toeval behaald op het vliegveld in Bangkok waar heel veel mensen rondlopen.

Mayor
Ben jij stamgast van een café? Als het je lukt om binnen een periode van 60 dagen meerdere dagen achter elkaar in te checken op dat punt, dan heb je een goede kans om mayor te worden van die plek! Als mayor moet je je natuurlijk wel regelmatig blijven vertonen, want als andere gebruikers vaker inchecken dan de mayor heb je kans dat je titel word afgepakt.

Tips
Kom jij op een locatie waar ze de lekkerste broodjes serveren? Als gebruiker van Foursquare kan je tips koppelen aan locaties, zo kan je jouw ervaringen delen met andere gebruikers.

Categorie: Sociaal netwerken
Taal: Nederlands, Engels (…en nog veel meer talen)
Prijs: Gratis
Compatibiliteit: iPhone, Android & Blackberry
Benodigdheden: Internet (3G) en GPS

Aanbevolen artikelen:

Posted by on oktober 23 2011. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sint 2020Sint 2020
GezondheidGezondheid