|

Gezond gamen met Fruit Ninja

airmagazine-gadget-astma-allergie

Bij Bits& bites vind je iedere week de leukste apps voor op je smartphone of iPad. Vandaag de game om je voedselallergie op af te reageren: verpletter  die aardbei of banaan met Fruit Ninja!

voedsel-allergie-fruitFruit Ninja attack
Altijd als een ninja door het leven gewild? Met Fruit Ninja hak je er flink op los, maar niet op levende wezens. Zoals de titel eigenlijk al verklapt verpletter je vruchten die in de lucht worden gegooid. Met een simpele vingerveeg hak je een stuk fruit doormidden. Extra punten kan je bemachtigen door met één veeg meerdere stukken fruit tegelijk te verpletteren. Per game is het de bedoeling dat je al het fruit in stukken snijdt, nadat je drie stukken fruit hebt gemist stopt het spel. Om de spanning wat op te bouwen worden er door het fruit ook bommen omhoog gegooid. Deze mag je natuurlijk niet raken, want dan is het spel direct afgelopen.Banaan bonus
In het spel zijn meerdere spelmodus aanwezig, waarvan de Arcade een van de leukste is. Je krijgt dan zestig seconden om een zo hoog mogelijke scoren te behalen. Door het spel worden speciale bananen gegooid. Op het moment dat deze geraakt worden krijg je leuke bonussen, zoals dubbele punten of slow motion.

Multiplayer en splitscreen
Fruit Ninja is tevens als multiplayer te spelen door middel van Game Center. Je kan dan vrienden uitnodigen om een potje tegen elkaar te spelen. Zo kan je elkaars scoren bijhouden op een scorebord en kan je unieke achievements krijgen. De multiplayer-functie op de iPad versie heeft een splitscreen mode. Zo kan je met twee personen op een iPad spelen, het scherm wordt dan in twee helften verdeeld. Al je scores kan je tevens delen via Facebook en Twitter.

Categorie: Games
Taal: Engels
Prijs: €0,79 (er is een ook gratis Lite versie)
Compatibiliteit: iPhone, iPod Touch, iPad & Android

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties? 
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on januari 3 2012. Filed under Bits& bites, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel