|

Halloween op de bank met horrorfilms op Netflix

Vandaag is het dan zover: Halloween. Ga je niet naar Amsterdam Halloween, maar heb je wel zin om te griezelen? Kijk dan naar de leukste scary movies op Netflix. Airmagazine heeft haar favorieten voor je op een rijtje gezet.

Scream

Het is al bijna weer 20 jaar geleden dat deze film in de bioscoop te zien was. Maar het blijft een heerlijke film vol schrikmomenten waarbij Neve Campbell een moordenaar probeert te ontmaskeren.

American Psycho

Zie Christian Bale eens van een andere kant. In American Psycho brengt deze knappe en rijke man allemaal onschuldige mensen om het leven.

The Silence of the Lambs

In het kader van: ken je klassiekers. Jodie Foster en Anthony Hopkins spelen de rol van hun leven in deze film. De FBI-agente probeert in de hoofd van een psychopaat te klimmen, maar Hannibal Lecter speelt alleen maar spelletjes met haar.

Eden Lake

Een groepje tieners vallen een lerares en haar vriend lasting tijdens een romantisch weekendje weg. De pesterijen gaan steeds verder en de vraag is of het stel het weekend zal overleven.

The Shining

Met een 8,5 op IMDB is dit wel een must-see onder de horrorliefhebbers. En nu ook te zien op Netflix. Jack Nicholoson neemt zijn gezin mee om een verlaten hotel te beheren voor de winter, maar ze zijn niet alleen.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on oktober 31 2015. Filed under Film, Infotainment, Media, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel