|

Hugo Metsers”Als ik maar niet stik! “

In de remake van de legendarische spelshow ‘Fort Boyard’ worden vier verschillende teams van bekende Nederlanders uitgedaagd om bloedstollende opdrachten te volbrengen. Ze trotseren onder andere grote hoogten, stinkend water en onbestemde insecten, om de gewilde sleutels te bemachtigen.

Als ik maar niet stik!
Hugo Metsers Jr., acteur en regisseur en onder meer bekend van ‘Zwartboek’ en ‘Het huis Anubis’ doet mee namens het ‘Filmteam’. In de derde aflevering zien we hoe hij heldhaftig in een berg katoenbalen duikt. Niet het ergste, zou je zeggen.
Maar Hugo heeft hartstikke last van hooikoorts. We hebben Hugo even gevraagd naar de afloop.

 

Wat dacht je toen je die ruimte met katoenbalen indook?
Als ik maar niet stik!allergie-hugo-metsers

Na afloop van de opdracht zeg je dat je een lichte aanval zal krijgen. Wat dit inderdaad zo?
Ja, ik kreeg ‘s avonds in het hotel een allergische reactie. Het gebeurt wel vaker dat de reactie later komt.

Zie je deze actie als een ‘overwinning op jezelf’ (zoals de anderen bijvoorbeeld hun hoogtevrees trotseren)?
Sowieso met mijn conditie meedoen aan zo’n contest en tegen jongere/sterkere (behalve de modellen dan!) deelnemers, zie ik als een overwinning!

 

Heb je overwogen om de opdracht te weigeren?
Deze niet, wel die met slangen en spinnen..

Hebben de makers expres deze uitdaging voor jou uitgezocht, denk je?
Nee, ze houden meestal wel een beetje rekening met medische gevaar. Dit zijn ze gewoon vergeten.Sinds wanneer heb je last van hooikoorts? Heb je wel eens een situatie meegemaakt waardoor je door de hooikoorts niet kon acteren/functioneren?
Ik heb sinds mijn twaalfde last van hooikoorts en ja, dit heb ik wel een keer meegemaakt. Ik moest in een echte molen op de zolder in hooi vrijen en dat ging echt niet, alleen maar tranen en rode ogen…

Hugo’s hooikoorts tip
Tot slot de ultieme hooikoortstip van Hugo:Van tevoren zien aankomen dat je in zo’n situatie komt en dan preventief Ventolin nemen, of een andere anti-allergie-middel. Er niet aan denken of over praten helpt ook!
Ok Hugo, dan houden we er meteen over op ;)

De avonturen van Hugo en zijn medespelers in Fort Boyard zijn iedere maandagavond om 20:30 u te zien op Nederland 3!

Posted by on oktober 7 2011. Filed under Media, Media/Infotainment, Tv. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021