|

Spotted by locals app

bits&bites
De beste plekken van een stad ontdekken en de bekende toeristenvallen vermijden? Download dan de superhandige Spotted by Locals-app.

Een stad beleven alsof je er woont

Een hobby van mij is het spotten van toeristen en gokken waar ze vandaan komen. De taal geeft natuurlijk veel weg, maar op uiterlijk een land van herkomst gokken is een leuke uitdaging. Behalve bij Nederlanders. Een witte ¾-legging? Dan kun je er al je geld op verwedden dat het een Nederlandse is. Ik vind het één van de grootste complimenten als ik aangesproken wordt als 1 van de locals en het liefste beleef ik een stad ook alsof ik er woon.

Buiten de toeristenvallen om

Ontdek je ook graag de minder bekende plekken in een stad? Of heb je alle grote toeristische trekpleisters al een keer gezien en wil je iets nieuws ontdekken? Dan is de Spotted by Locals-app echt wat voor jou. De app is afgeleid van SpottedbyLocals.com; een site waarop een serie blogs te vinden is over 44 Europese steden. Op de site lees je allerlei tips van mensen die ook daadwerkelijk in die steden wonen. Zo weet je zeker dat je kunt rekenen op goeie tips.

100% offline te gebruiken

Hoe vaak heb je wel niet gehad dat een Lonely Planet niet meer up-to-date is? Of dat dat ene leuke restaurantje uit de reisgids gesloten is? Daarnaast maken veel reis-apps gebruik van een internetverbinding en dataroaming wil je toch liever niet aan hebben in het buitenland. De Spotted by Locals-app heb je altijd toegang tot de meest actuele informatie en biedt je bovendien een volledige offline-modus. Je koopt en download van tevoren een gids van de stad waar je naar toe gaat. Deze gids is daarna volledig zonder internet te gebruiken. Zelfs de kaarten hebben geen verbinding nodig.

Categorie: Reizen
Taal: Engels  
Prijs:
€ 3,99 per stedengids

Posted by on september 10 2012. Filed under Bits& bites, Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Spotted by locals app”

  1. Hartelijk dank voor je leuke artikel over ons Femke – jij begrijpt het concept! Denk je dat het misschien mogelijk is een link toe te voegen naar onze website in het artikel? Ook misschien handig voor lezers is te weten dat onze app voor zowel Android als iPhone beschikbaar is? Dankje!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021