|

Instagram voor Android

airmagazine-gadget-astma-allergieHet razend populaire Instagram, dat 9 maart voor een miljard dollar is overgenomen door Facebook is nu ook voor je Android verkrijgbaar. Hèt moment om nog eens uit te leggen hoe de Instagram app werkt en wie de leukste accounts hebben om te volgen!

Instagram voor Android is uit
Met meer dan 15 miljoen gebruikers is Instagram niet bepaald een nieuwe app. Wel een populaire, het is niet voor niets dat Facebook Instagram voor een miljard heeft gekocht. En het is zeker wel even het vermelden waard, dat er onlangs een Android Instagram versie  is uitgekomen! Hoera! Na vier jaar is de app naast de iPhone dus ook op Android te gebruiken en het is een plaatje geworden. De app werkt net zo soepel en gemakkelijk en is ondertussen heel erg populair. Van de 5 krijgt hij 4,5 punten in Google Play.

Wat is Instagram?
Voor degene die niet weten wat Instagram inhoudt, hier de uitleg. Met Instagram maak je op een simpele manier foto’s en deel je ze in een klap met al je vrienden. Bij de eerste keer opstarten maak je een account aan bij Instagram. De app koppel je dan aan bijna elk populair netwerk, zoals: Facebook, Twitter, Tumblr, Foursquare… etc. Zonder dat je moeilijk moet doen en alles apart moet uploaden.

apps-for-girls-airmagazineHandige filters voor je foto’s
Voordat je je foto heb je de mogelijkheid om handige tools te gebruiken om je foto tot een kunstwerk om te toveren. Geen foto gaat onbewerkt de deur uit. Er zijn genoeg filters in huis om elk gewenst effect te creëren.

Voeg vrienden toe op Instagram
Op het moment dat je je vrienden toevoegt aan je Instagram account kan je deze volgen. Elke foto die zij plaatsen kan jij dan als een soort Twitter-tijdlijn bekijken. Geen moment hoef je meer te missen!

Categorie: Fotografie en Social media
Taal: Engels
Prijs: Gratis
Compatibiliteit: iPhone en Android

vlnr snoopybabe, harmnl, lemonstale, daniellelakeman,nubbytwiglet, deeds

De leukste instagram accounts
Weet je nog niet wie je op Instagram wil volgen? Kijk eens bij de Air- boy en girls @harmnl @beautygloss en@daniellelakeman.
Mooie beelden vind je bij @deeds @lemonstale  en @nubbytwiglet, vormgeefster en blogger, die bijna alles in rood-wit-zwart fotografeert. Backstage foto ‘s en prachtige tekeningen vind je bij tattoo koningin @thekatvond en de meest rare en schattige kat op instagram is toch wel @snoopybabe.

bits-bites-airmagazineWil je zien waar Airmagazine achter de schermen mee bezig is volg dan onze eindredactrice @fstip op Instagram.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on april 10 2012. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Instagram voor Android”

  1. Joehoe, ik voel mij vereerd, als inmiddels verslaafde Instagrammer!

  2. Dank je wel voor de vermelding :) en voor de leuke tips!

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...