|

iOS6,YouTube app en Google Maps

bits&bites

De nieuwste apps, leukste games en laatste updates, Bits en Bites houdt je iedere week op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen voor je smartphone en tablet. Vandaag; de YouTube app,heel handig met de nieuwe ios6.

iOS zonder YouTube

Nadat je je iPhone een update naar iOS 6 hebt gegeven is het je misschien al opgevallen, YouTube staat niet meer op je iPhone. Apple heeft er voor gekozen om deze app niet meer standaard mee te leveren, maar waarom? Een precieze reden is er niet gegeven, maar een vermoeden is er wel.  Waarschijnlijk door alle rechtszaken die er rond Android en Apple zijn probeert Apple zoveel mogelijk afstand te doen van Google.

TomTom  op iPhone en gratis Google maps app

Zo heeft Apple wel de kaarten applicatie vervangen voor een nieuwe dienst in samenwerking met TomTom. YouTube is echter verdwenen… Gelukkig zag Google dit aankomen en hebben een app uitgebracht in de App Store. Deze is geheel gratis te downloaden! Het los uitbrengen van de app heeft ook zijn voordelen. Google kan nu vaker updates uitbrengen als er nieuwe functies uitkomen. Ook heeft de nieuwe app een nieuw uiterlijk gekregen wat meer aansluit bij de stijl van YouTube.

update-iphone-ios6-youtubeVerbeteringen binnen de Youtube app

Google heeft direct wat dingen aangepakt binnen de YouTube app. Zo is de zoekfunctie flink verbeterd en krijg je sneller betere resultaten. Tevens is het nu mogelijk om gesponsorde filmpjes te bekijken, bijvoorbeeld van Vevo. Dit zijn vaak muziekclips van grote artiesten. Nu is het alleen nog wachten op een iPad versie, Google heeft al aangegeven hier druk mee bezig te zijn.

Categorie: Video diensten
Prijs: Gratis
Compatibiliteit: iPhone

Airmagazine op Youtube

De youtube filmpjes van Airmagazine op youtube zoals de  interviews met Sylvia Geersen, Ben Saunders en bijv. Royston Drenthe kun je trouwens vinden op Airmagazineonyt.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties? 
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on september 23 2012. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021