|

Lichter dan licht, less is more

Nu de wetenschap zich buigt of neutrino’s sneller dan het licht kunnen zijn, stond de Woonbeurs even stil bij de lampen van Angela Jansen en haar team. Bestaat er nu werkelijk iets wat lichter is dan licht?

Zweven met Nike
Vliegen is misschien nog een stap te ver maar een nieuwe Nike air Jordan laten zweven is toch al een geweldige stap in die richting.
Airmagazine-air-jordan
Deze zweeftechniek hebben we te danken aan Ger Jansen ( elektrotechnicus) en het creatieve brein Angela Jansen, die samen het innovatieve bedrijf (Crealev) op de kaart zetten. Crealev, dat het merk light-light lanceerde, houdt zich bezig met levitatie technieken en zwevende produkten, toegepast in design en presentatie en de oneindige mogelijkheden die zweven met zich meebrengt.

Lichter dan licht
Als we nu deze futuristische inslag vol met electromagnetische componenten, LED en klassieke vormen toepassen in lampen dan moet het wel een geweldig design met functie opleveren.
Light_Light_air
Dat zulke futuristische lampen er elegant uit kunnen zien bewijzen de producten van  Light-Light . Deze tijdrovende en met de hand gemaakte lampen kan je gewoonweg niet over het hoofd zien, zo bleek wel tijdens de lancering op de woonbeurs en het publiek wat zijn ogen uitkeek.
Light_crealev

De twee nieuwe energiezuinige modellen die Angela Jansen voor Light-Light ontwierp zijn de: “Silhouette”en “Eclipse”.

De variatie op de iconische schemerlamp, die we allemaal kennen, de Silhouette is een combinatie van ultramoderne technologie en een bijna antiek uiterlijk.
De Eclipse doet vooral van bovenaf denken aan het gelijknamige natuurfenomeen. De lamp heeft rechte zijkanten en gesloten geometrische vormen. In subtiel contrast daarmee heeft de lamp een prachtig met de mondgeblazen glazen voet.

Wij van Air kunnen dan ook niet wachten op de volgende ,ongetwijfeld prachtige,toepassing die Crealev en Light-Light voor ons in petto hebben, want het thema spreekt ons natuurlijk zeer aan!

Posted by on oktober 6 2011. Filed under Gadget, Media, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021