|

Magic Mike bij je thuis met de Gplayer app

airmagazine-gadget-astma-allergie
Batman en Brave komen in de bioscoop natuurlijk het best tot hun recht, maar wat als je Magic Mike bij je thuis wilt hebben? Daar is Gplayer voor, een handige app voor de iPhone en iPad. Handig voor benauwde dagen!

Magic Mike  of Batman met de GPlayer

Bioscopen kunnen een dramatische aanslag op je gezondheid zijn. Parfum overal om je heen, stoffige vloerbedekking plus soms ben je gewoon te benauwd om door het warme en vochtige weer heen te fietsen. en dan is de Gplayer echt een uitvinding. Op het moment dat je films download van internet zijn deze vaak in de meest exotische bestandsformaten. Een computer kan deze vaak zonder problemen afspelen, maar een iPhone of iPad speelt alleen mp4 of mov bestanden af. Zonder al het gedoe van omzetten en een computer die half opstijgt van de hitte is hier een oplossing.

Hoe werkt Gplayer?

Als Gplayer is geïnstalleerd op je apparaat is het belangrijk om in iTunes (op je computer) “File sharing” aan te zetten. De app kan zo draadloos of bedraad communiceren met je computer. Een gedownloade film hoef je alleen maar in het veld van File sharing te slepen en wordt direct gekopieerd naar je apparaat. Dit kan via het usb kabeltje, of via WiFi. Het enige nadeel van WiFi is dat bestanden langzamer worden overgedragen dan met een kabeltje. Films kunnen met name in een hoge resolutie grote bestanden zijn.

Handige Gplayer info

De bekendste videoformaten kunnen worden geïmporteerd, zoals MKV, AVI en DIVX. Ook het gebruik van ondertitels is mogelijk. Mocht je je film op een groter beeldscherm willen bekijken, dan is het mogelijk om de iPhone of iPad op de tv aan te sluiten. De app zorgt ervoor dat de volledige resolutie wordt gebruikt van de tv.

Categorie: Diensten
Taal:
Engels
Prijs:
€2,39
Compatibiliteit:
iPhone, iPod Touch en iPad

Must see films voor zomer 2012

Magic Mike

Een film waar veel dames hun ogen zullen uitkijken. De film gaat over Mike, een ervaren stripper die een jonger danser genaamd The Kid onder zijn hoede neemt. Hij geeft lees in hoe je moet feesten, vrouwen moet versieren en makkelijk geld kan verdienen.

The Dark Knight Rises

Het slot van de batman reeks heeft ondertussen weer veel records gebroken in de bioscopen. Gotham City krijgt te maken met een nieuw gevaar: Bane (gespeeld door Tom Hardy). Deze schurk is in het verleden ernstig gewond geraakt en heeft een verdovend gas nodig om te overleven. Batman (Christian Bale), die acht jaar na het debacle met The Joker, en de dood van Harvey Dent er niet al te best aan toe is, zal in Bane zijn grootste uitdaging tot nu toe tegenkomen.

Brave

Weer een nieuw Pixar pareltje, een sterk verhaal op een prachtige set. Merida is een eigenwijs meisje met koninklijke ouders. Ze wilt heel graag vechten en boogschutter worden, maar haar ouders zien haar liever netjes en beschaaft op de troon zitten. Door een roekeloze beslissing brengt ze het koninkrijk van haar vader en het leven van haar moeder in groot gevaar. Ze probeert er alles aan te doen om deze fout weer terug te draaien en krijgt daarbij te maken met magie, onvoorspelbare natuurkrachten en een duistere, eeuwenoude vloek.

Posted by on augustus 10 2012. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021