|

Makkelijk plannen met de Wunderlist app

airmagazine-gadget-astma-allergie

Iedere week deel ik de leukste en handigste apps met je. Vandaag bespreek ik Wunderlist, een enorm handige app die ik zelf ook gebruik. Als een van je goede voornemens is om beter te leren plannen en noteren is deze app echt iets voor jou!

Digitale agenda
Wunderlist
is een gratis taakbeheerder die je ouderwetse agenda vervangt voor alle digitale mogelijkheden. Het handige van deze app is dat hij op heel veel verschillende soorten apparaten te installeren is. Al je taken die je opslaat worden gesynchroniseerd naar je andere apparaten. Zo kan je boodschappenlijstjes maken op je computer en deze vanaf je iPhone lezen in de supermarkt.

Gratis account Wunderlist
Wanneer je Wunderlist voor het eerst installeert moet je als eerst een nieuw gratis account aanmaken. Met dit account log je op al je apparaten in. Wanneer je een taak of lijstje hebt gemaakt druk je op het wolkje (in the cloud) en wordt deze direct gesynchroniseerd naar je andere apparaten. Ook zijn al je lijstjes en taken direct te delen met je vrienden of familie. Mochten zij ook Wunderlist gebruiken dan kan je samen aan de taken werken.

Voordelen Wunderlist app
Enkele voordelen van Wunderlist in vergelijken met andere to-do applicaties is de prijs, je kan de app voor alle platformen helemaal gratis downloaden. Ook de afhandeling van taken heeft meer mogelijkheden. Zo kan de app je een mailtje sturen wanneer je een taak nog moet uitvoeren en kan je een vervaldatum instellen.

Categorie: Productiviteit
Taal: Engels
Prijs: Gratis
Compatibiliteit: Mac OS X, Windows, iPhone, iPod Touch, iPad, Android & Linux

Posted by on januari 10 2012. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021