|

Catawiki werkt verslaving in de hand

gadget-airmagazine-2011

Catawiki is een online verzamelaarsbeurs met een vleugje marktplaats, maar dan altijd up-to-date. De online catalogus wordt namelijk net als wikipedia door de gebruikers aangevuld.catawiki-banner
Zo kan je snel zonder afbeeldingen in te voeren je produkten online te koop aanbieden. Leuk en handig hierbij is dat je het prijsverloop kan volgen  maar ook de ( symbolische) waarde van de aangeboden verzamelobjecten kan bestuderen.

Catawiki op je smarthphone

Weg met je papieren verzamellijstjes nu is er m.catawiki.nl een –App- waarmee je de catalogus, zoeklijst of  je verzameling mee kan bekijken. En Catawiki zorgt er natuurlijk ook voor dat je niet teveel gaat betalen op beurzen, markten en Koninginnedag.

The facts en de wetenwatjes:

- Catawiki is een samenvoeging van catalogus en wiki. Wiki is een open source website waar gebruikers informatie kunnen toevoegen en of verwijderen. De bekendste is de online encyclopedie Wikipedia.
Rikki en Wiske (1ste druk) oftewel de allereerste Suske en Wiske uit 1946 is voor €3000 helemaal voor jou.
– De vakjury van de Accenture Innovation Awards, koos Catawiki als winnaar voor de beste website Award en als klap op de vuurpijl nam Cata ook nog de publieksprijs mee naar huis.
– Als alle dagelijkse paginabezoekers elkaar een hand zouden geven je een lengte hebt van 6 Kilometer.

Nu opgelet

postzegel-1855-catawikiMocht je deze nog ergens op een oude envelop hebben zitten desnoods op een briefkaart.
Dit is een postzegel met het Staatswapen van Zweden uit 1855. Wacht dan niet te lang en stuur het naar de redactie van Airmagazine de cataloguswaarde van deze postzegel op catawiki blijkt namelijk € 2.522.475,00 te zijn.

Posted by on januari 8 2011. Filed under Gadget, Media. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021