|

Netflix komt naar Nederland

Het bewijs dat de digitale wereld geen bedreiging hoeft te zijn voor de entertainmentindustrie is wel Spotify. Voor een bescheiden bedrag per maand kun je (bijna) grenzeloos genieten van een enorme database aan muziek. Nu komt er een soortgelijke videodienst naar Nederland; Netflix.

netflix-nog-deze-zomer-in-nederland-beschikbaar-netflix-800Duizenden tv-series en films

Geef het maar toe: word jij er ook niet zat van dat je niet altijd kunt vinden wat je wilt downloaden? En dan heb je het gevonden, maar blijkt het een illegale mobiele telefoonopname in een Russische bioscoop. Zucht. Natuurlijk doe je dat alleen maar om te oordelen of een tv-serie of film aan jouw strikte eisen voldoet voordat je deze netjes op dvd of Blu-ray gaat kopen in de winkel. Maar vanaf 11 september  hoef je al die moeite niet meer te doen. Dankzij Netflix kun je waarschijnlijk voor het luttele bedrag van 7,99 per maand naar hartenlust kijken naar de nieuwste en populairste series als  Homeland, Lost, Prison Break en wel 75.000 films.

 Goud van oud en spiksplinternieuw

Om zo’n businessmodel rendabel te maken (ja, ik ga even met dure woorden smijten) zitten er ook oudere films en series tussen. Maar dat is alleen maar handig als je, net zoals ik, een behoorlijk gat hebt wat betreft filmklassiekerskennis. Daarnaast zijn er ook exclusieve series op te vinden, zoals de geprezen House of Cards.

Online kijkplezier

De legale videoservice van Netflix is een online service. Je kunt het dus op elk apparaat afspelen wat maar een internetverbinding heeft; iPad, iPhone, PlayStation, enz. Het enige nadeel wat er eventueel te vinden is, is dat het aanbod regelmatig wisselt.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on juni 28 2013. Filed under Media, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...