|

Olloclip, mooiere fotos met je iPhone

Zit je vastgegroeid aan je iphone en ben je niet van instagram en facebook af te slaan? Hou je van fotograferen en speel je uren met snapseed, pixlr- o- matic om je foto’s mooier te maken, maar heb je niet altijd zin om je echte”camera mee te slepen? Dan is de kans groot dat je straks ook een Ollo wil!

macrolens-ollo-micktoogoodWat is de  Olloclip?
De olloclip is een kleine lenzenset voor je iphone waarmee je foto’s een stuk interessanter worden. De set bestaat uit een fisheye-, macro- en groothoeklens die je over je reguliere iPhone lens heenschuift. Vooral van de macrolens, waarmee de foto van de orchideeën  links is gemaakt, ben ik erg weg. De lenzen zitten aan elkaar vast en worden met een mini dustbag geleverd, dus je raakt ze niet snel kwijt.

Hoe werkt de olloclip?

Je schuift je ollo heel makkelijk over je gewone lens van je iphone heen, hij komt automatisch op de goede plek te zitten.  De drie lenzen zitten zo aan elkaar dat je aan de ene kant de fish eye lens hebt, aan de andere kant de makrolens en de groothoeklens. Het enige nadeel is dat je je case van je telefoon moet halen als je de ollo erop zet.

mandyzy-olloclip-gadget

Wat doen de lenzen van de Olloclip?

De macrolens gebruik voor opnames dichtbij, bijvoorbeeld voor een close- up van je favo sieraden of make-up.
Met de groothoeklens fotografeer je landschappen en interieurs.
De fisheye geeft een leuk effect  in kleine ruimtes of  details in je interieur, maar ook op straat zoals je hierboven ziet.

Je koopt de Olloclip bij de Apple store voor €79,95
Dit artikel bevat affiliatelinks. Wanneer je deze gebruikt help je mee alle informatie over corona, astma en allergie online te houden en steun je Airmagazine.

Posted by on september 26 2013. Filed under Gadget, Media, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021