|

Pitch jouw groene idee op het Strawberry Earth Film Festival

Duurzaamheid. Milieuvriendelijk. Fair Trade merken. Ecotoerisme is populair. Gebruik groene stroom. Boek een Green Seat in je vliegtuig. Maar ga vooral naar het Strawberry Earth Film Festival in Amsterdam!

airmagazine-bezoekt-studio kZorgen voor morgen
In de Nederlandse natuur is op het land nog maar 15% van het oorspronkelijke aantal soorten dieren en planten over. Ook in de rest van de wereld staat de biodiversiteit zwaar onder druk. Met de trends van nu, zal het verlies van de biodiversiteit zelfs versnellen. Ook Nederland legt via consumptieve bestedingen een relatief groot beslag op de natuurlijke hulpbronnen van andere landen. Duurzaamheid en duurzame ontwikkeling zijn in de afgelopen twintig jaar belangrijke begrippen geworden. Voor verschillende  activiteiten en producten zijn duurzame varianten ontwikkeld : wie kent er nou niet het Fair Trade Original logo op de pindakaaspot of de echte Fair Trade koffie met het Max Havelaar keurmerk?

Het Strawberry Earth Film Festival
Op 3 en 4 juni 2011 organiseert Strawberry Earth voor de derde keer een filmfestival in Amsterdam. Studio K staat gedurende deze dagen, geheel in het teken van ‘groene films’! Naast het vertonen van zo’n 15 première films, is er ook ruimte voor interactie met internationale regisseurs en bekende sprekers. Tegelijkertijd is het filmfestival hèt platform voor creatieve en duurzame initiatieven op het gebied van duurzaam eten, elektrisch vervoer, mode & lifestyle. Strawberry Earth inspireert een jonge, creatieve doelgroep tot het maken van duurzame keuzes.


Heb jij een nieuw groen product?
Heb jij een supergoed nieuw groen product om op de markt te zetten? Of heb jij zelfs een plan om een eigen onderneming te starten? Is jouw antwoord JA : Zorg dan dat je jezelf inschrijft bij GREEN2’s Kickstart Competition. De vier finalisten krijgen de kans om hun onderneming of initiatief  door middel van een live pitch voor te leggen. De finalist met de beste en meest inspirerende presentatie wint de twee pagina’s in Green 2 Magainze!

Kom met JOUW Strawberry Earth Moment!
Maak een foto of een videoclip via Twitter of Facebook van JOUW persoonlijke, inspirerende, groene moment van de dag! Wat je kunt winnen? ASN Bank geeft twee vouchers weg van maarliefst €250 om uit te geven aan eco goodies van Nalden’s online store ‘The Foundation’. De tweede voucher is te besteden bij eco store Charlie en Mary. En natuurlijk… zie je je video op het grote scherm op het Strawberry Earth Film Festival!

Dus: tweet je foto of videoclip @strawberryearth met de hashtag #MySEM of post jouw moment op de Facebook pagina van Strawbery Earth!  Doen jullie mee?

Aanbevolen artikelen:

Posted by on mei 19 2011. Filed under Infotainment, Media/Infotainment, Nader onderzocht. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Pitch jouw groene idee op het Strawberry Earth Film Festival”

 1. Danielle Pattiasina

  Wij zijn er zeker bij #zinin

 2. Leuk initiatief!

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

 • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
 • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
 • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
 • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
 • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
 • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
 • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...