|

Rijmhulpjes voor Sinterklaas

Nu het bijna 5 december is stijgt de spanning bij iedereen die niet van dichten houdt. Maar je komt de week voor Sinterklaas gelukkig ontspannen door met handige apps die je helpen bij je rijmpjes.

intehema,chocoladeletter,airrklaas is voor de meeste Nederlanders een leuk feest, vol gezelligheid en …..een periode vol stress. Zit je ook met je handen in het haar vanwege de talloze gedichten die je dit jaar uit je mouw moet schudden en je gebrek aan dichttalent? Air heeft een paar online gadgets opgezocht die je alvast een eindje op weg zullen helpen!

pepernoot,airmagazineBij rijmwoordenboek vul je het woord waar je een rijmwoord op zoekt in bij een van de vakjes en vervolgens klik je op rijm!

pepernoot,airmagazineRijmgein heeft een aantal Sinterklaasgedichten die je zo kunt overnemen.
Ok, het is niet superorigineel, maar het handig voor noodgevallen.

pepernoot,airmagazineDe site Dotspinx helpt je ook op weg met hun rijmgenerator en  gedichtengenerator. Vul in wat voor cadeau je gaat geven en aan wie, klik”genereer gedicht” en hoppa, klaar ben je! En helemaal fijn, als je je registreert kun je ook nog eens digitaal lootjes trekken.

Heb jij nog een tip voor andere lezers? Een handige widget of leuke gadget? Laat het ons weten!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties? Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on november 14 2010. Filed under Gadget, Media, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “Rijmhulpjes voor Sinterklaas”

  1. Voor de Iphone kun je ook een leuke Sinterklaas apps downloaden, om onderweg je verlanglijstje en gedichten te kunnen maken, superhandig! Zie http://itunes.apple.com/nl/app/sinterklaas/id337697607?mt=8

  2. @ Mariel: Dankje!
    @Yvonne: Wat handig!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021