|

Simpel korte filmpjes maken met de Vine app

bits&bites
Sinds vorige week is Vine, de app waar je makkelijk korte filmpjes kan maken en via twitter kan delen ontzettend populair. Heb jij al een Vine account?

Filmpjes maken met Vine

Vine is een app waar je korte filmpjes van 6 seconde kan maken. De app is van de makers van Twitter maar lijkt eigenlijk meer op instagram omdat beeld zo centraal staat. Maar waar instagram stopt bij een plaatje, gaat Vine verder want je kan meer sfeer overbrengen door het filmpje. Op dit moment zijn er net als op instagram veel creatieve mensen te vinden en het is ongelofelijk wat zij allemaal met 6 seconde kunnen.

instagram-filmpjes-app-populairHoe werkt Vine?

Het maken van de filmpjes gaat heel simpel, de app begint te filmen wanneer je je vinger op het scherm drukt en stopt weer wanneer je het scherm niet meer aanraakt. Je kan daardoor in een keer een lang (nou ja 6 seconde lang) filmpje maken, maar kan ook een filmpje maken met meerdere beelden maken. Dit door je vinger even van het scherm te halen, je kan dan iets anders filmen of via een andere hoek te filmen door weer je vinger op het scherm te plaatsen. Op die manier kun je dus verschillende beelden heel makkelijk een soort van knippen en plakken. Wanneer het filmpje klaar is werkt het uploaden eigenlijk hetzelfde als instagram, je kan nog een bijschrift geven, hashtags zijn hier goed bij te gebruiken. Andere mensen kunnen jouw filmpjes liken en een reactie achterlaten net als bij instagram (en Facebook). Je kunt de filmpjes ook op andere social media platforms delen.

airmagazine-astma-allergie-apps

Categorie: Social Media
Taal: Engels
Prijs: gratis
Compatibiliteit: iPhone, iPad, iPod Touch

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on februari 6 2013. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel