|

Tekst over je foto’s zetten met de Fontcandy app

Kun jij ook hele dagen achter Pinterest zitten om mooi vormgegeven quotes te zoeken? Dan is de Fontcandy app echt iets voor jou! Gebruik een bestaande quote over een van de door jou zelf gemaakte pics, of maak een verjaardagswens voor op Facebook.

insta-easytiger-gum

Wat zijn de mogelijkheden met Fontcandy app

Eerst upload je een foto waarna je de verhoudingen aan kan passen naar o.a. een Instagram, Facebook omslag, twitter pic of bijv. iphone wallpaper.
Je kiest vervolgens een passend lettertype en past de grote, spatiëring, enz.
Ook kun je voor een kant-en-klare quote kiezen die je van vormgeving kunt veranderen of je voegt een versiering toe. Stralen, strepen, tribal vormen, wat je maar wilt. De foto zelf kun je nog een filtertje meegeven, maar ik moet zeggen dat ik zelf het beeld liever in Snapseed bewerk voordat ik het in Fontcandy zet.

easytiger-app

De gratis of de betaalde app

Kies je voor de betaalde versie? Je hebt dan veel meer keuze qua fonts en versieringen plus het logo verdwijnt uit beeld.Op Instagram kun je bij @easytigerapps ( waar ook de apps Split pic en Moments van zijn) meer voorbeelden vinden.

Categorie: foto en video
Prijs: €2,99
Taal: Engels
Compatibiliteit:Windows, iPhone, iPod Touch en iPad

Hele fijne app voor social

Eigenlijk ben ik een behoorlijke krent en koop ik amper apps. Maar ik ben met deze heel erg blij! Ik kan makkelijk headers maken voor Facebook zonder dat ik Photoshop hoef te openen. Aangezien ik bijna alleen nog maar met eigen beeld werk en alles met mijn iphone fotografeer is dat superfijn. K.aartjes en bedankjes in elkaar flansen gaat ook simpel. De filters kunnen zeker beter en ik mis de Twitter header functie, maar verder vind ik Fontcandy een goeie app om foto’s te bewerken.

Beeld : eigen en via @easytigerapps

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on mei 10 2016. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021