|

Beesten ontwijken met Temple Run

airmagazine-gadget-astma-allergie
Van te voren geef ik je alvast een waarschuwing. Eenmaal aan Temple Run begonnen is een tekort aan vrije tijd. Elke vrije minuut besteed je straks aan deze verslavende game op je iphone, ipod of ipad.

Run Forrest!
De titel Temple Run verklapt al het hele doel van het spel. Je bent een personage die over een tempel wegrent voor de beesten die achter hem aanzitten. Tijdens deze snelle tocht dien je alle objecten te ontwijken door je iPhone/ iPad te bewegen of een slide beweging te maken over het scherm. Hoe verder je over de tempel komt, hoe lastiger de obstakels worden. Het klinkt heel simpel, maar het is echt fun op hoog niveau!

Powerups verzamelen
Onderweg kom je allemaal muntjes tegen die je kan verzamelen om “powerups” te kunnen kopen in de store. Zo maak je het spel leuker om te spelen en kom je sneller op grotere afstanden. Ook kan je sparen voor verschillende karakters. Natuurlijk zijn al je high-scores verbonden aan Game Center, zo missen je vrienden niets van je speeltalenten!

leukste-games-meiden-airmagazineOntwikkeld in 3D
Het mooie van deze app is dat hij volledig in 3D is ontwikkeld. De graphics van Temple run zien er voor een mobiele telefoon goed uit. Echt een perfect spelletje om de tijd helemaal mee te verliezen. Soms betrap ik mezelf in het overmatig meedoen met de bewegingen van het spel. Een aanrader voor iedereen die van actie houdt.

Categorie: Games
Taal: Engels
Prijs: Gratis
Compatibiliteit: iPhone, iPod Touch en iPad

Aanbevolen artikelen:

Posted by on februari 5 2012. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

 Sint 2020 Sint 2020
GezondheidGezondheid