|

Urbanears

Het Scandinavische merk Urbanears brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie koptelefoons uit in talloze kleuren.
airmagazine-gadget-urban-earsMuziek is een groot onderdeel van mijn dagelijkse leven en routine. Muziek troost, leert en onthoudt. Muziek vertaalt vaak de fases en lessen in geluid die ik heb gehad en nog ga krijgen in mijn leven. Onnodig dus om te zeggen dat een goede koptelefoon voor mij dus is als stokjes voor een Chinees. Onmisbaar.

Beats BY Dre
Nadat mijn goedkope (maar wat een mooie bass) merkloze headphone kapot was gegaan was het tijd voor een nieuwe koptelefoon. Ik had een paar simpele eisen: geluid, kwaliteit, prijs en design. Daarnaast moest de koptelefoon ook nog fijn zitten en fijn mijn oren isoleren zodat ik al het geluid op kan vangen. Mijn zoektocht begon bij de Mediamarkt. Helaas niet wat ik zocht. Veel fijne kwaliteitskoptelefoons, maar qua design niet wat ik zocht. Een tripje naar de Apple store en een gesprek met een vriend wees me naar de koptelefoons van Dr. Dre (je weet wel, die rapper); Beats BY Dre. Deze koptelefoon tilt muziek luisteren naar het volgende level. En je portemonnee naar de laagste. Aangezien mijn portemonnee deze maand iets minder gevuld is, moest ik genoegen nemen met een mooi alternatief.

urban-ears-mac
Urbanears
De koptelefoons van Urbanears (model Plattan) zijn een goed alternatief voor de dure Beats BY Dre. Dit Scandinavische merk lanceert elk jaar 2 collecties koptelefoons. Ik word erg blij van de mooie kleurtjes en het design. Niet geheel onbelangrijk is het geluid. Voor deze prijs prima! De  koptelefoon sluit fijn aan om mijn hoofd en isoleert het geluid redelijk. En het leukste is de ingebouwde afstandsbediening en mogelijkheid tot bellen. Maar het leukste is de zogenaamde “ zound plug “, deze zorgt ervoor dat iemand anders zijn/haar koptelefoon in die van jou kan pluggen en mee kan genieten van jouw muziek. Een soort “gang” headphones.

Plattan zijn mijn nieuwe verslaving. Ik ga er zeker elke maand één kopen, gewoon omdat de kleurtjes zo leuk zijn en ik ze zo kan matchen met mijn outfit. Ze zijn verkrijgbaar bij o.a. Urbanears.com en de Macstores in Nederland. Some earlove for you!

Posted by on juli 8 2011. Filed under Gadget, Media, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Urbanears”

  1. Super leuk! (ik moest wel even 2 keer kijken naar de naam, Urbanears… maar dat ligt aan mij)

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021