|

Vergeet niets met Project 365

bits&bites
Documenteer je hele leven, je kinderen die opgroeien, de avonturen die je tijdens het backpacken meemaakt en je nieuwe baan met de project 365 app

Je leven flitst voorbij zonder Project 365

Op een doodgewone donderdagochtend zat ik koffie te drinken bij mijn buurvrouw Renée. Ik zat achter mijn laptop, en plotseling maakte ze een foto van me. Hartstikke leuk natuurlijk, maar waarom? Renée heeft de app ‘Project 365’ (voor Iphone), of de ‘365 Photo App’ (voor Android).

Wat is het Project 365?

Het is een app waar je iedere dag één  foto voor maakt, een dagboek met beelden. Onderschriftje erbij, en klaar. Ik vind het nu al een superleuke app! Over een jaar kan ik precies zien, wat voor leuke en minder leuke dingen ik heb gedaan. Zo zit ik nu op 15 november 2012 achter mijn laptop, op bezoek bij Renée. En op 16 november 2012 in de trein, tussen alle tassen, na een dagje winkelen in Utrecht met mijn moeder. Op 17 november 2012? Pepernoten en Sinterklaas op tv. Zie je!

Op wereldreis met Project 365

Doe mee en start je eigen ‘project 365’! Maak die foto: leuk voor je eigen  jaaroverzicht, maar ook om je eigen photo-skills te verbeteren. Ideale app ook voor mensen met kleine kinderen, die veel op reis zijn of voor mensen die gewoonweg niks willen vergeten. Zoals ik dus!

Categorie: Fotografie
Taal: Engels
Prijs: Gratis
Compatibiliteit: iPhone, Android

Aanbevolen artikelen:

Posted by on december 17 2012. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

 Sint 2020 Sint 2020
GezondheidGezondheid