|

View Quest: Retro Radio sexy colors

bits&bites

De iPhone of iPod staat tegenwoordig helemaal in het teken van apps. We zouden we bijna vergeten waar de iPod eigenlijk voor was uitgevonden, namelijk muziek.

Hier zijn ook leuke gadgets voor te vinden zoals dockingstations. De Retro Radio van View Quest is een “old skool” radio waar je snel je iDevice in kan zetten en van een betere geluidservaring kan genieten. Tune in and get funky!

digital retro radio

View Quest: old skool radio plug and play

Op het moment dat je je apparaat inplugt wordt deze direct opgeladen. het dockingstation ziet er niet voor niets uit als een oude radio, door de uitklapbare antenne kan je ook radio ontvangen en zonder iets in te pluggen muziek luisteren. Heel erg handig voor in de keuken, slaapkamer of voor op vakantie!
retro-radio

Retro Radio sexy colors
De Retro Radio is verkrijgbaar in verschillende retro kleuren en bevat een handig handvat om hem overal mee naartoe te kunnen nemen. Er is zelfs een mogelijkheid om batterijen te gebruiken, met een uithoudingsvermogen van vijftien uur muziek spelen.
view-quest true colors

Het apparaat is compatibel met alle iPhones en de laatste generatie iPods. Mocht je een andere Mp3-speler of telefoon hebben dan kan je die aansluiten op de AUX-aansluiten aan de achterkant van de radio. Dit gaat dan wel met een apart kabeltje.

Quest Retro DAB+ Radio dockingstation
Verkrijgbaar in
: Zwart/wit en zwart/rood
Prij
s: € 129,95
Batterijduur
: 15 uur
Compatibiliteit
: iPhones en iPods

Posted by on augustus 18 2012. Filed under Bits& bites, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021