|

Wie is de mol? Tips and Tricks

Wie is de Mol? is nou echt zo ’n typisch TV spel waarin je er nooit maar dan ook nooit achter komt wie DE MOL nu eigenlijk echt is. En in de editie van 2011 is het helaas niet anders!

logo-wie is de molZodra je steevast overtuigd bent van jouw Mol, kom je er al snel achter dat je perfect op een verkeerd been gezet bent.
Zo gilde ik al vanaf aflevering 1 dat Hanna Bervoets De Mol wel moést zijn, eigenlijk alleen maar omdat ik haar er lichtelijk geheimzinnig uit vond zien.  Het enige probleem is dat Hanna mij al in aflevering 2 in de steek liet door dus niet de Mol te zijn. Tja..

Hierna was ik er heilig van overtuigd dat Jan Kooijman De Mol was en dit keer was het niet zomaar een gokje. Nee hier was héél goed over nagedacht en ik hoorde mezelf al na aflevering 10 zeggen: ” Jáá dat wist ik allàng joh”, wanneer Jan ontmaskerd zou worden. Zou worden dus, want ook Mr. SYTYCD moest het spel verlaten. Na deze blunder besloot ik dat dit de laatste was, en ik maar beter braaf kon afwachten om een volgende afgang te voorkomen.

Stel dat jij net zo’n fanatieke mollenzoeker bent als ik, dan zijn dit een paar very handige sites:


Klik hier (http://twitter.com/IkBenDeMol) wanneer je twitterberichtjes wilt lezen van De Mol himself/herself.

Hierzo (http://www.widm.nl/)  klikken wanneer je de stem van De Mol zelf(!) wilt horen in de vorm van aanwijzingen.

En klik hier (http://www.avro.nl/tv/programmas_a-z/wie_is_de_mol/dagboeken/) als je nieuwsgierig bent naar dagboeken van de afvallers, en jawel, dat van De Mol.

Deze (http://www.nrcnext.nl/blog/2011/01/06/7-tips-om-de-mol-te-ontmaskeren/) site geeft 7 hele handige tips om De Mol er tussenuit te vissen.
Voor de rest zijn er op internet ontelbaar veel forums te vinden, waarop je mee kunt discussiëren en je ei kwijt kunt.

En nu deze laatste zeer belangrijke vraag, wie denk JIJ dat De Mol is? Als je  even niet in staat bent alle namen voor de geest te halen, zijn dit die van de overgebleven kandidaten:
Anna Drijver
Art Rooijakkers
Soundos el Ahmadi
Patrick Stoof
Karin de Groot

P.S: En tóch denk ik dat Art De Mol is, of Anna.


Alle Nieuwtjes, Blogs, Winacties en tips als eerste in je mailbox?
Schrijf je hier dan in voor onze nieuwsbrief

Aanbevolen artikelen:

Posted by on februari 19 2011. Filed under Media, Media/Infotainment, Tv. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Wie is de mol? Tips and Tricks”

  1. ik moet eerlijk bekennen dat ik niet kijk, maaaar ik begrijp wel dat heel veel mensen het heel erg leuk en spannend vinden!

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid