|

Winter gadget – iPhone Touch handschoenen

Wanneer het koud is merk je pas hoe vaak je buiten smst, belt en je mail checkt. Vooral omdat je veel telefoons niet kunt gebruiken met je handschoenen aan omdat het scherm niet reageert op je ingepakte vingers. Gelukkig zijn er nu de touch handschoenen waarmee je wel bij de bushalte met je vrienden kunt whatsappen. Ze zijn ook het perfecte kerstcadeau voor iedereen met een iPhone

Bevroren iPhone
Je loopt met ijspegels aan je neus buiten en je vingers vriezen aan elkaar vast omdat het zo koud is buiten. Dat is lastig als je bijvoorbeeld een iPhone hebt! De iPhone heeft namelijk geen drukgevoelig touchscreen, maar werkt met warmte. Normale handschoenen hebben dus geen effect. Maar niet getreurd, er is een hele goede oplossing. Er zijn namelijk fijne handschoenen die wel werken met het scherm van de iPhone. Zonder dat je enig moeite hoeft te doen kan je in een keer je telefoon opnemen of smssen. Zo bespaar je je tanden de helse klus om je handschoenen uit te trekken.

Hoe werkt de Touch handschoen?
In deze speciale touch handschoenen zit een ‘‘silver coated nylon’’. De nylon zorgt ervoor dat het touchscreen gewoon reageert. Er zijn verschillende soorten handschoenen verkrijgbaar. De een kan je besturen met al je tien vingers, terwijl de ander je duim en wijsvinger laat gebruiken.

Allergische reactie op leer
win-handschoenen-smartphone Een ander voordeel van de Touch handschoenen is dat ze  niet van leer zijn. Uit een recent onderzoek is gebleken dat leren handschoenen slecht zijn voor je huid vanwege de chemicaliën die gebruikt worden bij het vervaardigen. Dit zijn chromium en lood, die beiden allergische reacties kunnen veroorzaken en aniline en chloorparaffine, deze stoffen kunnen kankerverwekkend zijn.

Makkelijk online shoppen
Als je eenmaal hebt gekozen welke kleur handschoenen je wilt hebben koop je ze gewoon online. Zo simpel is het. Of doe mee aan de winactie! Omdat Airmagazine jarig is mogen wij maar liefst tien paar touch handschoenen weggeven!

Posted by on december 18 2011. Filed under Gadget, Media, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021