|

Air-girl Mascha wint Viva 400

Vrouwenblad Viva startte vier jaar geleden de Viva 400. Vierhonderd succesvolle, stoere, inspirerende, ondernemende vrouwen onder de 37 verschenen in deze lijst. Wij interviewden de winnares in de categorie zakelijk, Air- girl Mascha Feoktistova van Beautygloss

interview-mascha-viva400Viva400 barst van het talent
Vrouwenblad Viva startte vier jaar geleden de Viva 400. Vierhonderd succesvolle, stoere, inspirerende vrouwen onder de 37 verschenen in deze lijst. En dat komt mooi uit, want in bijvoorbeeld de Quote 500 vind je toch vooral mannen. De dames werden in categorieën ingedeeld zoals slim, creatief en zakelijk. Air- girl Mascha Feoktistova stond er in..en ging ervandoor met de eerste prijs!

Wie is Mascha?
Waarschijnlijk heb je haar site al eens bezocht of ken je haar van onze artikelen waarin we haar kleding- en beautykast mochten uitpluizen. Mocht je één van de weinigen zijn die Mascha niet kent, Mascha had als een van de eersten een beautyblog dat is uitgegroeid tot een ongelofelijk succes, dagelijks bezoeken 44000 mensen haar site www.beautygloss.nl. Daar bespreekt ze alles wat je maar zou willen weten, van de nieuwste Chanel oogschaduw tot budget beautyshoppen en van zelf maskers maken tot alternatieve behandelingen.

viva-400-2011Daarnaast heeft ze sinds kort een online shop, by beautygloss. En ze maakt de lekkerste cupcakes, maar dat terzijde. Na een hysterische felicitatie  aan het adres van deze dame via de social media vonden we het wel tijd voor een interview met deze lovely lady!

Mascha, gefeliciteerd!  We vinden het echt zo cool!Wat ging er door je heen toen je wist dat je eerste geworden was?
Ik was echt in shock. Ik wist wel dat ik in de top 5 zat maar de andere dames waren echt geweldig, daar zou ik nooit van winnen.. wel dus! Ik vond het echt heel leuk.

Heb je al veel leuke reacties gehad?
Ja! Smsjes, tweets, mailtjes, maar ook bosjes bloemen. Zo ontzettend lief!

Wat waren jouw Viva 400 favorieten?
Als in, mensen die mee deden? Ik heb in dit artikel mijn favorieten gezet.

Waarom denk je dat juist jij gewonnen hebt?
Ik denk omdat ik veel lezers heb (44.000 per dag), en ze zijn echt ontzettend lief. Hebben allemaal massaal op mij gestemd nadat ik aankondigde dat ik in de lijst stond en er gestemd kon worden.

Wat maakt jou een winnaar?
Mijn lezers, zonder hun was ik hier nooit gekomen! Ik doe zelf hard mijn best mijn site zo leuk mogelijk te maken voor de lezers.

Wat wil je andere ambitieuze Air- girls als tip meegeven?
Als je een leuk idee hebt, gewoon DOEN! Voor je het weet groeit het uit tot iets groots. En vergeet nooit de mensen die je geholpen hebben.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties? 
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on november 26 2011. Filed under Future, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Air-girl Mascha wint Viva 400”

  1. Ik vind Masha een symathiek meisje! Daarmee scoort ze voor mij al heel veel punten! :D

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid