|

Air is er één jarig…

Airmagazine, mijn online lifestyle magazine over astma en allergie, beauty en eczeem, living en trends bestaat een jaar!En dat moeten we natuurlijk vieren, in Victoria Beckham stijl.

Een jaar online
Het idee leek zo simpel: Een magazine voor vrouwen beginnen waar ik en mijn kennissen met astma, allergie of intolerantie bij geen enkel artikel hoefden zeggen:“Dat mag ik niet, dat kan ik niet.”Toen we een jaar geleden, na maanden voorbereiding, online gingen met een concept dat bijna niemand leek te begrijpen hadden we niet verwacht dat het zo ’n succes zou worden! Iedere maand bezoeken tienduizenden meiden en vrouwen ons op zoek naar de handigste tips, interviews met beroemde en succesvolle Air- girls , de laatste living trends en handige feesttips.

Feesten als Victoria
De feestdagen zijn voor mijn familie- en vriendenkring bijna een militaire operatie. Ik zet mijn verlanglijstje online om te voorkomen dat ik kaarsen, hyacinten, geparfumeerde beauty producten of gevulde speculaas krijg.  Al jaren stuur ik daarnaast een lijstje met voorwaarden rond waar Victoria Beckham en Jlo een puntje aan kunnen zuigen.Lees mee en huiver.
Er mag niet gerookt worden.
Huisdieren moeten op tijd verwijderd zijn en  alle vertrekken extra grondig  gesopt.
Niemand mag parfum dragen.
Er mogen geen bloemen in de vertrekken staan, alleen rozen en gerbera’s kunnen.
Er moet altijd twee ramen open staan voor voldoende frisse lucht.
Er mogen geen kaarsen worden gebrand.
Gebak en chocolade mag alleen geserveerd worden als het zonder noten of pinda’s is.
Het eten moet op smaak zijn gebracht met ui- achtigen, balsamico, peper, zout, ketjap manis, paprikapoeder of knoflook.

airmagazine-is-jarigPresent time
Het feit dat Airmagazine één jaar is moet natuurlijk gevierd worden, met jullie! Daarom besloot ik het nuttige met het aangename te verenigen en ging ik met het hele Air- team, lezeressen en lezers aan de slag om de leukste Air-proof cadeaus voor je te zoeken. Met als resultaat de hele maand december de leukste Air- proof kersttips. Deze week vind je op Airmagazine iedere dag cadeau ideëen en hele geweldige prijzen die jij kunt winnen. Om he-le-maal voor jezelf te houden of om onder de kerstboom te leggen voor je liefste vriendin, je man of je zus.

Adembenemend jaar
Nu, een jaar na de lancering van Airmagazine heb ik een geweldig team met getalenteerde, leuke mensen, kom ik op plaatsen waar ik anders nooit zou komen. Ik heb Olcay Gulsen ontmoet (Die me herkende, hoe bizar),  twee keer de fashionweek meegemaakt, de Affordable Art Fair en de huishoudbeurs bezocht. Ik had interviews met bijzondere mensen en sprak  talloze inspirerende, leuke Air- girls die me hun verhalen en oplossingen vertelden en me daardoor meer lucht en energie gaven.

Ik wil jullie heel erg bedanken, want dankzij jullie tips, ideeën, inzendingen van geweldige tassen en  bezoeken aan onze site zou Airmagazine nu niet zo  verademend zijn.

Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief en maak deze week kans op hele mooie prijzen!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on november 28 2011. Filed under Backstage, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

5 Comments for “Air is er één jarig…”

  1. Proficiat Fleur! En natuurlijk ook voor je hele team. Waanzinnig goed gedaan! Ik voorspel nog heel veel mooie jAiren.

  2. *zingt uit volle borst* Lang zullen ze leven, lang zullen ze leven, lang zullen ze leven in de GLORIA!!!!

  3. Jeeuj gefeliciteerd! Trots om er deel van uit te maken :)

  4. Dank jullie wel!
    @Bianca Proud to have you!

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel