|

De leukste kraamcadeaus

De Royal Baby is geboren! Kate Middelton en Prins William hebben maandag 22 juli hun eerstgeboren kind verwelkomd. Een jongetje wiens naam later bekend wordt gemaakt. Ter ere van dit historische moment hebben we de leukste koninklijke kraamcadeaus voor je op een rijtje gezet.

Beatles-rompertje
De troonopvolger van het Britse koningshuis moet er natuurlijk net zo mooi en hip bijlopen als zijn stylish moeder. Hoe beter dan in dit rompertje? Über Brits voor de meeste Engelse inwoner van Groot-Brittannië.
Te koop via Large.nl

 

britse-prins-geboren

Gewikkeld in stijl
Kate Middelton is sinds haar verloving met Prins William het stijlicoon van Engeland, en ver daar buiten. Daarom is niet minder dan het beste goed genoeg voor haar zoontje, zoals bijvoorbeeld dit uberhippe Paul Frank-dekentje.
Te koop via Izigifts.nl

Rocking chair van Villa Carton
Een echt troontje waardig voor een koningskind, en helemaal naar eigen smaak in te kleuren! Superleuk voor oudere kinderen die het kleuren van simpele A4-tjes zat zijn.
Te koop via VillaCartonshop.nl

prince-william-child

Skippy-paard
Elk selfrespecterend lid van the Royal family weet hoe ze paard moeten rijden. Prins William is een fanatiek polospeler. Daarom kun je als kleine spruit maar niet vroeg genoeg beginnen met oefenen.
Te koop via Skippykoe.nl

first-picture-royal-baby-presentBorstvoedingskleed
Prinses Kate zul je natuurlijk nooit in het openbaar haar borsten tevoorschijn zien halen om borstvoeding te geven. Daarom is een zogenaamde Udder Cover (what’s in a name?) ideaal. Overal waar de kleine maar behoefte heeft kunnen voeden zonder dat anderen meekijken.
Te koop via Smartmama.nl

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on juli 24 2013. Filed under Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...