|

Feesten met Graziano Pellè

Een nieuwe photodiary! Ik ontdekte nieuwe beautyproducten zonder parabenen, ging naar het glamourous feest SPRKL (waar Graziano Pellè na zijn 1-0 tegen VVV ook rondliep) en bereidde me mentaal voor op het hooikoortsseizoen.

test-longonderzoek-rotterdam-airmagazineLongfunctietest in het Maasstad ziekenhuis.

Histaminetest in het ziekenhuis

Het was weer tijd voor een histaminetest. Mijn longinhoud is goed, maar mijn longen reageren nog steeds heel erg snel op prikkels.  Ik moet meestal na een paar keer histamine inhaleren al stoppen met de longfunctie test omdat ik alleen nog maar kan hoesten. Mijn hoeveelheid medicatie is weer opgehoogd, heel fijn.

sprkl-feest-amstelhotel-amstelMet Air- girl Femke bij SPRKL. Kon ik eindelijk mijn over- the- top ketting om.

Feest in het Amstel Hotel

Ik was uitgenodigd voor het exclusieve feestje van Modemeisjes Tamara Elbaz en Maria Tailor, Sprkl. Wow, wat is  het Amstel hotel toch prachtig! Er waren weer veel mooie mensen, zoals Laura Ponticorvo en Feyenoord held Graziano Pelle, de designer jurkjes en it-bags vlogen weer om mijn oren en spray- tan en fake lashes waren weer van stal gehaald. Iedereen had duidelijk veel werk van zijn uiterlijk gemaakt. De muziek was fijn en de prachtige hotellobby was fris genoeg om steeds even op adem te komen. Binnenkort is er weer een  SPRKL, het is gelijk de officiële opening van Strandzuid. Ik vind het zo jammer dat ik dan op vakantie ben, anders zou ik er zo weer naartoe gaan!

parfumvrij-gosh-amkeupGosh heeft nu ook BB cream. En hele fijne primer voor je ogen.

Parfumvrije make- up en de hipste merken

In Amsterdam bezocht ik de meiden van Simply Pr. Ik heb een aantal hele fijne beauty producten gespot zonder parabenen, voor een gevoelige huid en parfumvrije stuff, binnenkort vertel ik je er alles over. Ik heb me verlekkerd aan een van mijn favo merken, Aveda en ik mocht alvast de nieuwe Gosh spullen uitproberen, vooral de nieuwe mascara en de eyeliner zijn super. En wist je dat Gosh ook een BB cream heeft?

makkelijk-nailart-stickers-striper-bourjoisBourjois  heeft deze nailart stickers op de markt gebracht waardoor iedereen simpel de coolste nagels kan maken. En hoe cool is de King Alex trui van no 418?

Brownies en mooie nieuwe items, ik was er uren zoet!

De meeste events hebben alleen water en cola voor me, maar de Simply ladies hadden lekkere, zelfgemaakte brownies zonder noten. Whoah! En fijne airproof recepten, maar ook daarover meer.

macarons-zelf-makenIedere dag een andere zonnebril

Zelfgemaakte macarons

Het is weer hooikoortsseizoen, wat voel ik me beroerd! Ik draag buiten constant een zonnebril,was iedere avond de berkenpollen uit mijn haar en doe nog vaker een dutje. Van al die benauwdheid krijg ik spierpijn en daarna hoofdpijn, niet iets om vrolijk van te worden. De zoveelste dag dat alles pijn deed en ik het helemaal gehad had kwam er opeens een pakketje binnen. Van Air- girl Kirsti kreeg ik zomaar een pot overheerlijke, zelfgemaakte chocolade macarons. Wat werd ik daar blij van!  Ik kan steeds beter tegen amandelen, gelukkig kan ik daardoor tegenwoordig zonder nalcrom een macaron of twee eten.

Verder waren de afgelopen weken niet  zo interessant. Ontelbare lichamelijke klachten waardoor bijna al mijn tijd opgaat aan rusten en medische bezoekjes. Ik slaap veel, wandel, ga naar fysio of lig uitgeput op de bank.  Heel binnenkort ga ik een paar dagen naar Londen, dus ik heb wat om me op te verheugen! Heb je een leuke London tip? Laat een berichtje achter op Facebook of op instagram

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on april 24 2013. Filed under Backstage, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

 Sint 2020 Sint 2020
GezondheidGezondheid