|

Forever 21 opent deuren en inspiratie


air magazine-tommy-hilfiger-mode-ontwerpster
Een nieuw seizoen staat voor de deur. Niet alleen in de winkels, maar ook bij mij op het werk. De collectie voor winter 2012 moet opgezet gaan worden en dan ontworpen. En dat betekent voor mij veel neuzen op het net en shopping tripjes inplannen.

Inspiratie in Antwerpen
Een fijne plek om te beginnen met inspiratie opdoen is het altijd geweldige Antwerpen. Het zonnetje scheen voor het eerst sinds lange tijd volop en mijn collega designers en ik gingen shoppen voor de ‘coolste’ winterkleding! We hadden mazzel, want de Forever 21, die zijn officiële opening pas afgelopen zaterdag zou hebben, had de deuren al open! Ik ken de Forever 21 al jaren vanuit New York. Maar sinds afgelopen jaar zijn ze ook in Europa op verschillende plaatsen gevestigd en zit het hoofdkantoor voor Europa in Breda.

Forever 21
Forever 21 is een winkel die zich richt op de trendy jongeren onder ons. Te vergelijken met bijvoorbeeld de H&M, Primark, Zara en Topshop. Wanneer je voor weinig geld in de nieuwste mode wilt lopen, moet je bij hun zijn. Dit najaar staan er ook een aantal vestigingen op de planning voor in Nederland, mocht je Antwerpen net te ver vinden.

Perfecte kopie van DvF
Dat ze altijd bovenop de laatste mode zitten blijkt ook uit feit dat ze al regelmatig aangeklaagd zijn door bekende modeontwerpers als Diana von Furstenberg, Anna Sui en Gwen Stefani. Perfecte rip- offs van de laatste catwalk shows willen er nog wel eens voor zorgen dat ze in de problemen komen. Maar negatieve reclame is ook nog steeds reclame en zorgt vaak voor alleen maar meer naamsbekendheid.

Geweldige webshop
Het was een gekkenhuis natuurlijk daarbinnen. 5000 vierkante meter, 3 verdiepingen en zo aan het einde van een lange dag met je handen al vol met tassen, niet echt lekker relaxed shoppen. Gelukkig hebben ze ook een geweldige webshop. En als de hype een beetje over is ga ik binnenkort zeker nog een keertje privé die kant op!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on september 7 2011. Filed under Real life, Real life/Future, Tommy`s girl. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Forever 21 opent deuren en inspiratie”

  1. Mijn moeder belde me n.a.v. je artikel op vanuit Wenen om dat er een Forever eenentwintig zit. Ze had gelezen dat de winkel zo leuk was. Afijn ik ben nu een hoop leuke accessoires rijker, zo lief!

  2. Kijk, dat zijn altijd fijne kadootjes ;-0 Wat lief dat ze er voor je naar binnen is gegaan!

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel