|

Hema nagellak en trends

Je zou het niet zeggen, maar het is lente. Daarom checkte ik de mooiste nagellak en parfumvrije oogproducten bij het Hema Beautyevent en ging ik op zoek naar leuke accessoires voor komende zomer.

hema-beauty-uitleg

Tijdens het Hema beauty event mocht ik alvast een kijkje nemen bij de nieuwste collectie. Een van mijn favorieten is trouwens het beauty boek met een veelzijdig palette erin. Ik kreeg uitleg en de make- up artist vertelde me welke basis de beste keuze is als je een droge huid hebt. Wat ik zeker wil hebben is de parfumvrije mascara in neonroze verpakking.

jellybean-matte-lak-hema-15-kl

Mijn nagels werden gelakt met de matte knalroze jellybean nagellak. Mat op je nagels is niet echt iets voor mij, maar de tint vind ik wel supermooi. Wat vinden jullie; mat of glanzend?

inci-lijst-hema-kl

Wist je dat er bij iedere Hema een inci – lijst ligt? Als je twijfelt of een bepaald product wel geschikt voor je is en je wilt checken of het een bepaald allergeen bevat kun je dat op deze lijst zien. Handig!

sporten-astma-fysio-airgirl-klEn zo staat de Jellybean nagellak bij me! Ik was weer eens bij mijn fysio aan het sporten. Sinds ik heel regelmatig sport ben ik veel minder snel moe. En ik krijg gerichte oefeningen die passen bij mijn longproblemen, heel fijn. Aan een gewone sportschool zou ik niet zo snel beginnen.

winkel-amsterdam-opgezette-dieren

In Amsterdam kwam ik deze prachtige winkel tegen. Ik vind de natuur prachtig en ben gek op rariteitenkabinetten. Deyrolle in Parijs was al een ontdekking, maar deze winkel, The otherist is ook een shopwalhalla voor me.

yse-jewelry-l4l-kl

Yse cream heeft super schattige hangertjes en armbanden, veelal met edelstenen. Ik schreef hier ook al over de edelstenen trend.
fleur-thee-l4-hoofd-brederl-kl
Toen was het tijd om gezellig even bij Graziella langs te gaan voor een kopje koffie. Check haar What’s in my bag ook even! Hoe vinden jullie mijn nieuwe tas van Old School Bags trouwens?

kever-mick-stilleven

Een van mijn eigen stilleven, met een Fabergé ei Hello Kitty en een kever die Mick voor me versierde. Iets heel anders, vriendlief heeft een tijd geleden de cover van het boek Het nieuwe zwanger worden geïllustreerd. En het ligt nu in de winkel!

diy-taart-oetker-allergie-airmagaizne

Om het weekend te vieren heb ik een chocoladetaart van Oetker gemaakt, jammie!

Benieuwd wat ik verder zoal doe? Volg me op @fstip voor leuke filmpjes en pics!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties? Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on maart 30 2015. Filed under Backstage, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021