|

Plog; Fashion Week, the day after

Vandaag weer een plog. Niet over mijn shitload medicijnen, de powervrouwen bij VIDM , of mijn dag Fashion Week, maar over de dag na mijn bezoek aan de Fashion Week. Hij lijkt vrij veel op mijn gewone zondag , maar dan met veel werk.

plog-fotos-selecteren

Goeiemorgen! Eerst mijn medicijnen innemen. Foster en oogdruppels. En dan foto’s selecteren met een flinke mok thee erbij.

fleur-airmagazine-astma

Ik heb tijdens de Fashion Week ook in RAW gefotografeerd, zo kun je je foto’s beter bewerken omdat er meer informatie in de bestanden staat.

plog-afw-dorhoutmees

Even de persberichten nalezen voor het bijbehorende artikel.

leven-astma-allergie-plog-

Ontbijten met een Pittaya. Ik ben allergisch voor de meeste vruchten en deze eet zo makkelijk weg. Je koop Pittaya’ s op de (Rotterdamse ) markt.

leurairmagazine-astma-allergie

Vriendlief assisteert en bewerkt de foto’s van de Rebecca Ward show. Contrast aanpassen, uitsnijden, de achtergrond wat minder aanwezig maken door eventuele lampjes en flitslicht weg te halen. Hoef ik minder lang achter min computer te zitten!

fleur-airmagazine-astma-allergie

Hij werkt nog even verder aan het optimaliseren van de foto, maar vooral aan het combineren van een paar foto’ s in een, love it! En ik maak gelijk ronde hoekjes maken om de bewerkte foto van de Tony Cohen show met Kim Feenstra.

astma-allergie-leven

Dan hebben we wel even pauze verdiend. Na zo’n vermoeiende dag, zeker als ik aan veel parfum en stof heb blootgestaan, kijken we vaak de halve dag series en films. Een van de fijne dingen om te doen als je het benauwd hebt. Eigenlijk doen we dat bijna iedere week, als ik doorren krijg ik veel meer last van mijn allergie en astma.

plog-blt

Tijd voor een BLT.

sluierstaarten-plog-huisdieren-allergie

Tijd om de twee aquaria te verschonen. Dit gebruik ik voor het kleine aquarium van  mijn Crownpearlscale oftewel ons kuiken.

sluierstaarten-plog-huisdieren-allergie

We hebben ook een groot aquarium maar als we hem overzetten is ie binnen een dag depressief en stopt hij te bewegen. Daarom heeft hij nu zijn eigen aquarium.
Op mijn instagram staan trouwens een aantal cute filmpjes

rust-astma-benauwd
Een tijdje terug schreef ik hoe ik mijn leven zo leuk mogelijk hou doordat ik  leef als een topsporter. Vandaag is er wel weer het bewijs van. Lekker thuis rondhangen, surfen op mijn ipad, kletsen, lachen en weer lekker op de bank tv kijken.

huisstofmijt-astma-leven-airmagazine

Even mijn huis stofzuigen. Ben je altijd gelijk moe als je stofzuigt? Ik heb Miele stofzuiger met HEPA- filter. Een exemplaar met HEPA – filter, waardoor de mijt en het stof tijdens het opzuigen er niet meteen weer aan de achterkant van je apparaat uit komen.

astma-allergie-leven

We eten vanavond lekker rijst met zeven kruiden, salade met een beetje gerookte zalm, zelfgemaakte guacamole en kip. Vooral die guacamole is zo simpel en zo lekker!

rust-astma-benauwd

Een fijne cupcake, meer thee en een avondje chillen op de bank.

To plog or not to plog

Ik vind het een leuk experiment, ploggen. En ik merk dat ik regelmatig vragen krijg n.a.v. producten, medicijnen enz die ik hier bespreek. Maar wat vinden jullie ervan? Lees je mijn plog regelmatig of vind je een backstage , zo eens per twee weken interessanter?
Wil je meer over me weten?  Lees meer over het ontstaan van Airmagazine.
Check meer foto’s op instagram @fstip

Aanbevolen artikelen:

Posted by on maart 1 2014. Filed under Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel