|

Prednison,chocolade en allergie

Charissa houdt je maandelijks op de hoogte van wat er zich in haar leven afspeelt. Van haar studie communicatie tot haar ernstige astma en van taart zonder allergenen tot haar diy projectjes. Lekker genieten van de zelfgemaakte airproof chococake!

De gezellige drukke dagen zijn voorbij en de deur van het jaar 2012 is gesloten. Het is net of ik gisteren nog naar al het mooie vuurwerk heb gekeken, maar het is half januari en winter begint haar draai te vinden. Het is zo fris, brrr. Tja, 2013 vliegt als een vuurvliegje met haast.


Wanneer het koud is, heeft half Nederland een loopneus en willen mijn longen hulp. Normaal gesproken begin ik bewijzen van spreken al te huilen bij het woord prednison, maar wanneer mijn lichaam in de ochtend al een vaatdoek is, accepteer ik de hulp van de roze tabletjes.

Er zijn dagen dat ik baal van mijn lichaam. Deze dagen voel ik mij een last. Waarom? Omdat ik bij het ontbijt al begin te zeuren en ’s avonds na het tandenpoetsen nog aan het mompelen ben. Opkroppen is niet je van het, maar non-stop zeuren is ook niet fijn. Niet voor mijzelf, maar ook voor de mensen om mij heen. Helaas vergt zeuren veel energie. Zeuren, wat bereik ik er niet mee?Behalve een vervelend gevoel, helemaal niets! Al vind ik het soms best fijn om alles wat mij dwars zit, eruit te gooien!

Het is fijn om je verstand op nul te zetten en lekker te knutselen!

Dit jaar ga ik vaker bewust genieten en wil ik minder bezig zijn met alles wat niet kan of gaat. Het lijkt mij leuk om samen met mijn vriendinnen een middag zorgeloos te dansen, iets leuks te doen met mijn vriendje of gezellig samen met mijn familie naar Barcelona te gaan. Gewoon naar een hele week naar school te gaan en in één keer een voldoende te halen! Tja, uiteindelijk ben ikzelf degene die bepaalt of iets wel of niet gebeurt. Dit jaar ga ik knallen!Ik ben dan ziek, maar dit betekent niet dat ik niet het leven kan beleven!

Mijn dagelijkse medicijnen voor bij het ontbijt

Aankomende week ga ik mijn laatste stagedagen beleven. De communicatie-stage is zo leuk! De twaalf weken stage, waren twaalf leerzame weken. Ik heb veel gezien, gehoord en geleerd.  Volgende week mag ik fijn wat tentamens maken en daarna ga ik weer fulltime naar school. Ja, heerlijk vijf dagen per week BLOKKEN! Naar school gaan, vind ik super leuk, maar ik ga de leuke stage wel missen…

Bootje naar Taiwan

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on januari 14 2013. Filed under Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Prednison,chocolade en allergie”

  1. [...] is fijn, want op airmagazine staat stukje twee online! (: Beoordeel dit:DEELVind ik leuk:LikeWees de eerste die dit leuk vindt. [...]

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid