|

Air in Flair, feest en vitrines

Mijn huis is nog mooier en nog meer stofvrij dan het eerst was dankzij mijn nieuwe vitrinekasten en stolpen. Ik genoot er optimaal van omdat ik buiten heel snel heftig op prikkels reageerde. Gelukkig slaat mijn immunotherapie voor o.a. stof aan, dus ik kon iets langer op rommelmarkten neuzen dan vroeger het geval was.

Verbetering door Immunotherapie

Mijn allergologe vond het tijd voor een allergietest om te kijken of mijn immunotherapie voor boompollen, graspollen en huisstofmijt een beetje helpt. En dat doet het! Hoera, ik hoef nog maar een keer per maand naar het Maasstad.  In februari zat ik er nog iedere week. Dat vrat tijd en energie, ik ben blij dat er verbeteringen in mijn allergieën zit!Ook omdat mijn astma zo enorm te wensen overlaat.

stofvrij-astma-wonenAllergietesten, mijn nieuwe parfumvrije masker en mijn fruit etagère, een sinterklaascadeautje van mijn vriend

Weinig energie door astma en griep

Het winterweer zorgde voor twee weken griep, weinig energie en veel dagen binnen. Dus smeerde ik er lustig op los met mijn Clinique crèmes, genoot ik van  paprikasoep die mijn vriend maakte zodat ik genoeg vitaminen binnenkreeg (Recept volgt binnenkort) en keek  ik uren achter elkaar series als Haven, Homeland en Walking Dead en films. End of Watch was wel mijn favoriet.

astma-allergie-winterVaak stomen, veel smeren, veel kommen soep en vaak op de bank

Huis omgetoverd naar sfeervol en stofvrij

Van rommelmarkt naar Neuzelbeurs of Verzamelaars jaarbeurs,stad en land liep ik af voor de coolste spullen. Een vitrinekastje hier, stolpje daar, een vintage Mariabeeld voor 5 euro…De peperdure Fafi vinyl dolls waar ik al jaren op aasde kwam ik ook voor een mooi bedrag tegen. Vriendlief boorde, verfde en dacht er lustig op los. Nu is mijn woonkamer helemaal Airproof. Mijn tijdschriften verzameling is gedecimeerd, mijn boeken staan opgeborgen, alleen de mooiste en nieuwste exemplaren liggen in mijn vitrinekast te pronken die nu op de plek staat waar ooit mijn boekenplanken hingen. Heel sfeervol en precies op tijd voor de donkere decemberdagen en de Flair. Ik heb een interview gehad voor de rubriek “Zij heeft Flair “ en ben in mijn nieuw gestylde huis gefotografeerd, gefotografeerd, hoe cool is dat! Half januari ligt die Flair in de winkels.

Parfumvrij Sleek Palette van Sinterklaas, vintage finds en een photoshoot.

Feest voor Air-girls

De afgelopen maand was feestelijk. Sinterklaas vierde ik zoals altijd  met familie. Ik heb zulke fijne Airproof cadeautjes gekregen, waar ik binnenkort wat over zal schrijven. En het is je vast niet ontgaan, Airmagazine bestaat nu twee jaar en om dat te vieren hadden we een heerlijke hightea bij mij thuis. Ik was de dag ervoor helemaal losgegaan  want ik wilde perse zo’n pompom slinger die ik bij blogger Gala Darling en haar Blogcademy had gezien. Heerlijk om af en toe zo therapeutisch te knutselen!

Zoals je misschien merkt ben ik niet veel buiten geweest. Mijn longen reageren op iedere prikkel, vooral op chemische stoffen die in bijv. parfum zitten. Daarom verliet ik mijn huisje met pijn in mijn hart en hoop op verbetering voor een week observatie in Astmacentrum Heideheuvel. Maar daarover lees je meer in de volgende backstage! Of volg me op Instagramvia @fstip

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on december 27 2012. Filed under Backstage, Real life. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid