|

Taartenwebshop of toch rechten

airmagazine-des-astma-allergie

Zal ik dan maar gewoon het hoge woord eruit gooien? Of het helemaal the Secret a la Galadarling is weet ik niet maar toch:

Ik weet niet of rechten wel echt de juiste opleiding is die ik had moeten kiezen.

Laat ik voorop stellen: ergens vond/vind ik rechten wel leuk. Het uitpluizen van interessante arresten bijvoorbeeld. Of mensen juridisch advies geven, mensen uitleggen waar wetten voor staan. Vind ik ook best leuk om te doen.hello kitty-taarten-airmagazine Maar laat ik er ook maar meteen bij zeggen: ik ben geen juridisch roofdier. Ik ken genoeg mensen van (lees ex-collega’s)die de hele dag kunnen vergaderen of het nou om artikel 4 lid 2 sub c van het Burgerlijk Wetboek gaat of misschien toch wel sub d, ik eet liever nog een rondje sushi.

Je zou dus wel kunnen stellen dat ik me in een fase bevind waarin ik mezelf helemaal moet ontdekken. Wie is Des, wat past er bij Des, en wat wil Des bereiken? Daar ben ik nu volop mee bezig, en soms gaat dat goed (ik weet nu dat ik echt “iets wil doen met schrijven), maar soms ook niet (maar WAT wil ik dan doen met schrijven?).

En ik wil iets “met bakken” doen. Taarten maken. Of cupcakes, Des” cupcake shop, hoe klinkt dat?!

Kenwood-taartenwebshopGelukkig kreeg ik van mijn lieve ouders en zusje R. een Kenwood mixer, jawel. Hij is prachtig. Hij is groot. Hij is handig. Ik kan nu echt bakken! Want met een staafmixer een glad beslag maken gaat ook zo onhandig (en die staafmixer is van LOML ).

Dus maakte ik eerst muffins. En toen een vanilla white cake. En toen roti kukus (die verschrikkelijk mislukte, want het was lang niet zo luchtig als die van moeders). Ik maakte Rocky road (die waren echt de bomb) en een ienimienie chocotaartje.

En nu oefen ik voor taarten bekleden.  Zodat ik een klein taartenwebshop kan taartenwebshop-desbeginnen. En je voor elke gelegenheid een taart online kunt bestellen. En dan wordt mijn taartenwebshop zo groot dat iedereen wereldwijd kan bestellen, ik een prachtig kantoor bezit, zelfs heel Hollywood wordt fan, en er wordt van mij een Barbie van mij gemaakt.

Ik droom en smul nog even  verder.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on januari 11 2011. Filed under Des on air, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Taartenwebshop of toch rechten”

  1. En dan ga ik lekker bij je bestellen!!!!

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...