|

The Selby, inspiratie en omstoten


Ik kan me altijd zeer vermaken met blogs als Design Sponge of The Selby of Sweet Home Style Tumblr. Bij elk plaatje denk ik: “oh dat is leuk bedacht zeg, boeken op je koffietafel! Of (maar deze mogen jullie niet van me pikken) “Oh, met krijtverf een kalender op je muur verven, wow!”

theselby-air-copd-astma-interieur-living-2010Ik sla vervolgens tig plaatjes op in de map “Des&inspiratie dingetjes mix van bjoetie fashion en huis” en ik kijk er vervolgens nooit meer naar.Zo gaat dat.Terwijl ik juist die plaatjes heel erg nodig heb. Ik denk dat LOML nog beter een huis kan inrichten dan ik. Die koos het hele mooie oranje kleed uit. En hij vond een rood/wit ruitjes tafelkleed (“ja, beetje Italiaans, zoals zeg maar, the Sopranos? En dat jij dan Carmela de zeur bent, en ik Tony de baas?”) mooi bij de grote eettafel passen, en dan aan de muur een grote foto van de eettafel, zodat het optisch gezien doorloopt.
Ehh..ja, je moet het voor je zien.En voor de rest is LOML heel mannelijk hoor.

Anyway. Het enige beetje inrichten wat ik heb gedaan is de boekenkast. Met een boeddha beeldje op de eerste plank, en een Eiffeltoren op de tweede plank. En oh, ik heb de boeken op kleur gesorteerd.

Ik heb ook ooit geprobeerd om een muursticker te plakken. De muursticker lag echter al eeuwen onder het bed. Waardoor die niet meer plakte. En ik de sticker erg kwaad de kamer ingooide. Wat natuurlijk niet ging, omdat die weer wel aan mijn vingers plakte. Zucht, het zit soms allemaal niet mee.des on air-the selby-astma-allergie-boekenkastSoms probeer ik heel erg The Selby achtig een paar potjes bodylotion te stapelen op het randje van mijn bad. En terwijl ik er naar kijk denk ik: het slaat nergens op dat ik er nu een piramide van bodylotion potjes in badkamer staat. Of soms plaats ik van die grote dikke kaarsen op een mooi rond bord. Als Nate Berkus dit zou doen, zou het meteen een mooi plaatje zijn. Als ik het doe zie je ze gesorteerd van groot naar klein. Op kleur. En in het midden zou je allemaal stukjes kaarsvet zien, want daar speel ik nou altijd mee.
En ooit vond ik een plaatje op het internet van een eettafel met een grote vaas in het midden. Zo simpel kan het nou zijn, maar na een paar dagen gooide ik 1)  de vaas al om en 2)verveelde de vaas mij. De vaas staat nu in de gang. Als paraplu houder.

servies-Blond-2011-astma-allergie
Maar nu hebben we dus een huis gekocht. Dat is pas volgend jaar klaar, maar ik sla voor de zekerheid nog maar wat inspiratie plaatjes op. En sorteer mijn Blond Amsterdam set nog maar even op grootte, kleur en vorm. Nu maar weer hopen dat ik niets omstoot.

Posted by on december 13 2010. Filed under Des on air, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

7 Comments for “The Selby, inspiratie en omstoten”

  1. Haha geweldige column weer, des! Op plaatjes ziet het er toch altijd leuker uit dan bij jezelf :p

  2. Mijn boeken staan op grootte gesorteerd en dan kan ik ook priegelen en doen om een boek op de juiste plaats te krijgen :P

    Mijn inspiratiemapje vind ik ook te weinig gebruikt!

  3. Mijn kasten staan op grootte gesorteerd. Toch eens omdraaien dan.

  4. nee van hoog naar laag;-0

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid