|

Topjob Bo van Heavenly Pure

Sterke, ambitieuze vrouwen met een geweldige baan die je inspireren. En die bekend zijn met hooikoorts of een andere allergie hebben. Airmagazine interviewt deze powervrouwen over werk en Air-factor. Vandaag; Bo van Heavenly Pure

Kun je iets vertellen over jezelf? 

Mijn naam is Bo Bosch, ik ben orthomoleculair therapeut, natuurgeneeskundige en fytotherapeut. Daarbij ben ik eigenaresse van Heavenly Pure , een natuurlijke en biologische webshop voor huid- en haarverzorgingsproducten.

bo-bosch-airgirlJe had MCS, heeft dat nog invloed op jouw dagelijks leven?

Ik ben al meer dan 10 jaar vrij van MCS, en vandaag de dag heeft het (bijna) geen invloed meer op mijn dagelijkse leven. Ik heb heel soms nog last als ik in winkels kom waar geuren sterk aanwezig zijn, maar deze vermijd ik zoveel mogelijk. Tijdens mijn periode van MCS was ik allergisch voor bijna de hele wereld (zo leek het tenminste) , maar nu heb ik nog maar vier voedingsmiddelen waar ik mee moet uit kijken. Daarnaast heb ik een gezonde levensstijl , twee keer per week doe ik aan pilates en twee keer per jaar hou ik een detox kuur om mijn immuunsysteem sterk te houden.

 Hoe ben je begonnen met Heavenly Pure?

Als orthomoleculair therapeut, natuurgeneeskundige en fytotherapeut met praktijken in Londen, Amsterdam en Laren kreeg ik steeds vaker vragen van mijn klanten over biologische verzorgingsproducten. Uit eigen ervaring wist ik al dat natuurlijke en biologische producten zoveel beter zijn. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor het milieu. Ze waren echter lastig verkrijgbaar en met dat in gedachte ontstond Heavenly Pure. Dankzij de steun van mijn kleine maar toegewijde team van beauty experts, stylisten en bloggers is Heavenly Pure in korte tijd uitgegroeid tot een groot succes.

astma-allergie-eczeem-beauty

Waarin onderscheidt Heavenly Pure zich?

Ik weet als geen ander waar de potentiële klant met allergieën, MCS of CVS over praat en snap hoe lastig het is goed advies over huidverzorging vinden. Daarom beantwoord ik alle mails met vragen over mijn producten zelf. Ik verkoop  een product ook liever niet als ik denk dat de potentiële klant er niet tegen zou kunnen, want ik vind het heel belangrijk om een eerlijk en transparant advies te geven. Mij is vroeger vaak genoeg iets aangesmeerd met een allergische reactie als gevolg. In de tijd dat ik MCS had ben ik daarom bijna helemaal gestopt met beautyproducten. Binnenkort gaat Heavenly Pure om deze reden ook van zoveel mogelijk producten in 5ml proef potjes verkopen, zodat je zelf kan testen of bijvoorbeeld de reinigingsproducten voor het gezicht bij je passen.

neom-13-heavenly-pure-airmagazine-kl

Heb je voorbeelden ?

Golda Meir en Martin Luther King

Waar wil je over 3 jaar zijn?

Over drie jaar wil ik Heavenly Pure hebben uitgebreid met nog meer huidverzorgings-  en mooie cosmetica merken. We zijn dan ook buiten Nederland en België gegroeid, met de website in het Engels en Frans. Kortom, er is nog genoeg te doen om deze ambitie waar te maken.

Waarom vind je dat jij een topjob hebt?

Ik vind dat ik een topjob heb omdat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken, en niets is mooier dan met plezier naar je werk te gaan.

Vind jij dat je ook een topjob hebt èn heb je een longaandoening, allergie, overgevoeligheid of andere beperking? Mail naar future@airmagazine.nl en misschien interviewen we jou binnenkort voor Airmagazine!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on april 21 2015. Filed under Future, Real life/Future, Topjob. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...