|

Vintage Chanel, PRC en Meet my wardrobe

Fleur  heeft tal van allergieën, astma en richtte, op zoek naar informatie over alles wat ze wèl mag, leuke airproof producten en positieve, inspirerende vrouwen, bijna drie jaar geleden Airmagazine op. Kijk hier bij backstage met haar mee naar de feestjes en andere evenementen die ze bezoekt, veel food& fashion.

De afgelopen weken had ik het geluk dat ik me behoorlijk fit voelde en met de broodnodige bijkomdagen en dagelijkse beautysleeps veel interessante en leuke dingen kon ondernemen. Kijk gauw mee!

astma-voedselallergie-allergie-tips-airmagazine-pizza

Het was nog lekker zomers weer dus ging ik met een vriend pizza eten op het terras van Vapiano in Rotterdam. Lang leve de Nalcrom!
Tussen het werken door uitrusten en slapen op mijn balkon, met een sloot thee.

zwethheul-bs913

Ik ging voor een heerlijke lunch naar het chique twee sterren restaurant De Zwetheul. Gelijk een goede gelegenheid om een mooi jurkje aan te doen en mijn haar te krullen met de Curl Secret van Babyliss .
Op de desserttafel  bij de Zwetheul staan prachtige items van De Porceleyne Fles gevuld met de lekkerste friandises.

 janice-fleur-bs913 Ik ontmoette bij Meet my wardrobe  eindelijk Janice, die mij een tijdje terug interviewde en nu ook interviews voor Air verzorgt! Meet my wardrobe was erg leuk, ik kwam alleen zoveel leuke mensen tegen dat ik amper tijd had om te winkelen!
Na een paar dagen buitenshuis zie ik er vaak slecht uit, als ik dan naar een evenement moet smeer ik er eerst lustig op los, parfumvrij! Hier mijn foundation van MAC, primer en highlighter van Gosh, concealer van Catrice, self-tan van No 7 en ik start vaak met een masker van Decubal.

  erica-pool-bs913 Dankzij Hinda Karim en Air- girl Erica Pool was Meet My Wardrobe een succes. Goed gedaan ladies!
Er werd een nieuwe galerie geopend in Rotterdam, Ababa. Hier lees je alles over de galerie.  Ik heb een kunstachtergrond dus ik voelde me helemaal in mijn sas tussen de Lowbrow art in de Witte de Withstraat.

ababa-bs913

Hoe cool is dit portret dat bij Ababa hangt, uit papier gesneden.
Modemeisjes Tamara Elbaz en Maria Tailor lanceerden hun kledinglijn PRC. Bekiijk hier de foto’s

hello-kitty-plant

Na zo’n drukke week was ik aan rust toe. Tijd  om lekker in huis te rommelen. Ik heb nieuwe plantjes gekocht, daar word ik altijd zo blij van! En ik vond eindelijk het goede vetplantje voor mijn Hello Kitty eierdopje.
Voor een heel leuk diy projectje ben ik wat proefjes gaan maken. Binnenkort online!

chanel-oorbellen

Afgelopen weekend was De Wereld van het Witte de Withkwartier. Er was veel te doen en te zien, maar mijn hoogtepunt van de dag was toch wel dat ik geweldige vintage Chanel oorbellen vond. They ‘re mine!

 Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on september 16 2013. Filed under Backstage, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid