|

Zwolle, ziek en sculpting massage

Fleur heeft ernstige allergische astma en richtte daarom  een tijd terug Airmagazine op. In backstage geeft ze je een kijkje in haar leven.Vandaag vertelt ze over alle mooie en fijne dingen die ze de laatste weken heeft gezien.

wieden-wandelroute

Om de vuurwerkdampen te ontvluchten ben ik rond de jaarwisseling altijd buiten de Randstad te vinden. Dit jaar bezocht ik Zwolle, o.a. vanwege het natuurpark Weerribben- Wieden.

wandelen-wieden

In het bezoekerscentrum kun je veel informatie vinden over de flora en fauna die er leeft. Het weer was erg grauw, dus ik heb buiten weinig foto’ s gemaakt.

schilderij-zwolle-fundatie

Museum de Fundatie heeft me echt positief verrast. Er hangen zoveel prachtige werken en ik heb voor mij nieuwe kunstenaars ontdekt. Het is lang geleden dat ik met zoveel plezier in een Nederlands museum rondgelopen heb.

drankje-bios-zwolle

Op Oudjaarsdag hebben we een fijne cappuccino in het centrum van Zwolle gedronken. Even wat caffeine, om me minder moe en benauwd te voelen. Wil je weten waar je fijn kunt eten? Dat vertelde ik al eerder in Uit eten in Zwolle met allergie .

 

voorgerecht-hilton

Terug  in Rotterdam ben ik langzaamaan steeds grieperiger geworden. Maar ik ben toch in het Hilton gaan eten met mijn familie. De rest van de feestelijke avond heb ik aan me voorbij gegaan. Na mijn dessert ben ik gelijk mijn bed in gedoken. Zo had ik toch een paar hele leuke uren.

stomen-verkoudheid

De rest van het nieuwe jaar heb ik vooral geslapen,  gehangen en heel veel gestoomd. Daarna een dosis Alvesco, werkt prima!  Ik ben zo ontzettend blij dat het een hele zware griep is geweest en er geen Prednison aan te pas hoefde te komen!

sculpting-bindweefsel-massage-belladera

Laressa  en ik hebben heel wat gekke bekken getrokken zoals je misschien op mijn Instagram hebt gezien. Ze heeft me een hele fijne bindweefsel- en sculpting massage gegeven en heeft me verteld hoe ik thuis mijn gezicht kan masseren zodat mijn spieren stevig blijven. Ik schrijf er binnenkort een artikeltje over, want het is super fijn als je een vermoeid of gespannen gezicht hebt. En je gaat er lekker gezond van uit zien!

den-haag-novotel-hek

Samen met vriendlief hebben we een dagje Den Haag gedaan. De straat waar de Beijenkorf en HEMA aan liggen is zo mooi geworden! Dit hek bij het Novotel vind ik ook prachtig, ik heb gelijk weer zin om net als vroeger de werkplaats van de Willem de Kooning academie in te duiken om zelf met keramiek en brons aan de slag te gaan.

fleur-kussen-moe
Verder heb ik de afgelopen weken enorm veel geslapen. Vanwege mijn griep en omdat ik nog regelmatig allergisch op allerlei soorten voedsel reageer. En van anti-histaminetabletjes word ik altijd zo slaperig.

De volgende keer vertel ik je o.a. alles over Fashion Week, daar ben ik de komende dagen te vinden.  Volg me ondertussen op @fstip  voor leuke filmpjes en pics!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on januari 21 2015. Filed under Backstage, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid