|

Alleen vandaag: Voor nog geen €25,- een retourtje Pisa

Als je het winterse weer zat bent en even helemaal weg wilt is de site van Ryan Air altijd een om in de gaten te houden. Ze hebben vandaag bijvoorbeeld  weer een geweldige aanbieding, tickets van €3,- naar verschillende bestemmingen.
Met belasting erbij ben je met twee personen voor nog geen €50,- heen en weer.

vliegen,citytrip,versiliaMijn favoriete vliegbestemming is Pisa. Waarom? Vliegveld Pisa is een paar bushaltes verwijderd van de stad Pisa.  En nog mooier, met de trein, die bij het vliegveld stopt, ben je in een half uurtje in Pietrasanta, Viareggio, Forte dei Marmi of een andere prachtige badplaats.  Dit zijn ’s zomers de dorpen waar de inwoners van Florence heentrekken om de hitte te ontvluchten. Het is er prachtig, het strand is groot en je kijkt zo tegen de Apennijnen aan. Je hebt er luxe winkels, een enorme boulevard en het is er niet duur.

allergie,italië,toscanePietrasanta is een klein vestingstadje met prachtige kerkjes en terrasjes waar je voor weinig uren naar passanten kunt kijken. Er is een bronsgieterij in de buurt, er zijn mozaïek en marmerstudio’s. Daar worden door kunstenaars zoals Koons en Botero ontworpen beelden in marmer gemaakt door ambachtslieden.

Viareggio heeft een leuke boulevard en een fijne markt. Forte dei Marmi is erg luxe, je kijkt je ogen uit met al die bijzondere winkels en het heeft een prachtig pleintje.Natuurlijk zijn ook Lucca en Florence enorm  leuk om te bezoeken.

De voorwaarden van deze aanbieding zijn:
Boekingsperiode:    vri 10 dec. 10 – zat 11 dec. 10
Reisperiode: zat 1 jan. 11 – maa 31 jan. 11
Reisdagen:   maa – zon (Afhankelijk van beschikbaarheid)
Reserveren:  Travel From 01 Jan 11

Ik heb nu gekeken vanaf Charleroi, vanaf Eindhoven zijn de taxes vaak hoger en qua afstand maakt het voor mij niet heel veel uit.

Heb jij een reistip die je wilt delen? Mail hem naar travel@airmagazine.nl!

Posted by on december 11 2010. Filed under travel, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid