|

De leukste winkels in Valencia

Valencia is een van de leukste vakantiebestemmingen als je een stad wil bezoeken en van ruimte en groen houdt. En er zijn hele leuke winkels en markten te vinden. Maar waar  shop je lactosevrije chocolade of parfumvrije beauty musthaves? Ik deel mijn favorieten met je.

Lees ook: De 5 leukste bezienswaardigheden in Valencia

Kiko voor parfumvrije, trendy en betaalbare make- up

Betaalbare parfumvrije oogschaduw , goed gepigmenteerd en te gebruiken met handige clickpalettes. Fijne nagellak voor weinig, haarkrijt, glanzende primer en mooie eyeliner voor gevoelige ogen, Kiko heeft het allemaal. Wanneer je in Valencia bent moet je hier gewoon even langs om in te slaan!

KIKO Make Up Milano
Carrer de Don Juan de Austria 15, 46002 Valencia

kiko-valencia

Mercadona

Voor heel veel soorten goedkope (glutenvrije) hammetjes en worstjes, lactosevrije en sojavrije chocolade en dagelijkse boodschappen.

www.mercadona.es

Blanco

Deze winkel is een kruising tussen de H&M en de Bershka. Goedkoop en trendy met vooral hele coole accessoires. Remember mijn aardbeien ketting die ik een tijdje terug op Instagram postte?

Blanco
C/ Juan de Austria, 3646002 Valencia

aardbeien-ketting-blanco

Gameshop

Gamers opgelet! Deze hotspot is van een super enthousiaste, goed Engelssprekende gamer die elke gamevraag voor je kan beantwoorden. Hier kun je gratis achter een van de consoles gaan zitten en een nieuwe game proberen, het is echt een hangout voor de jongeren uit de buurt. Je kunt er ook live naar conventies kijken, je controller laten customizen ( meenemen dus) en natuurlijk bijzondere en reguliere games kopen.

Game Shop
Calle Salamanca, 47, 46005 Valencia

gameshop-valencia

Mercado Valor

Midden in het oude centrum vind je deze prachtige overdekte markthal. Je koopt er voor weinig een vers sapje en kunt de tientallen kramen met gerookte ham bekijken.

Plaza del Mercado, 6, 46001 Valencia

Lees ook: Vakantie in Valencia met astma en allergie

Posted by on april 12 2015. Filed under travel, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid